Ötezer milliárdba került a száznapos program

2007. július 17., kedd, Világfigyelő
Ötezer milliárd forintba került Magyarországnak a 2002-ben elfogadott száznapos program — jelentette ki Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum elnöke tegnapi sajtótájékoztatóján.

Az elmúlt öt év bebizonyította, hogy a száznapos program olyan lejtőn indította el a magyar költségvetést, amiből nincs visszaút; ma már nincs felelős közgazdász, aki egyetértene ezekkel a döntésekkel — tette hozzá. A pártelnök szerint a száznapos program elfogadásának ötödik évfordulója a ,,populizmus gyásznapja". Elmondta, az MDF olyan nyilatkozat aláírására kéri a parlamenti pártok képviselőit, amelyben felelős politizálásra szólítják fel a politikusokat. Azt kérik, hogy a nyilatkozat aláírói kötelezzék el magukat: a jövőben önmérsékletet tanúsítanak minden olyan intézkedéssel szemben, amely a költségvetés stabilitását veszélyezteti — fűzte hozzá.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 633
szavazógép
2007-07-17: Világfigyelő - x:

A Fidesz szerint Gyurcsány fél a népszavazástól

Gyurcsány Ferenc fél a népszavazástól — jelentette ki Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője tegnapi sajtótájékoztatón.
2007-07-17: Világfigyelő - x:

Az MKP a Benes-dekrétumok megnyitására készül

A Magyar Koalíció Pártja (MKP) a szlovákiai magyarok második világháború utáni meghurcoltatását törvényesítő Benes-dekrétumok kérdéskörének megnyitására készül — jelezte Duray Miklós.