Folytatódik a Szex és New York

2021. január 13., szerda, Magazin

Az HBO Maxon folytatódik a Szex és New York népszerű kultsorozat. A streamingszolgáltató bejelentése szerint tíz epizód készül a szériához – írta meg a Variety.com filmes hírportál.

  • Fotó: New Line Cinema / Courtesy Evere
    Fotó: New Line Cinema / Courtesy Evere

Az új évad, amelyben Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis is visszatér régi szerepében, az And Just Like That címet kapta. Kim Cattrall, aki az eredeti sorozatban Samantha Jonest játszotta, nem csatlakozik a színészgárdához.

A folytatásban Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Davis) és Miranda Hobbes (Nixon) már ötvenes éveikben járnak, továbbra is a szerelem és a barátság körül forog az életük. Az évadhoz tíz félórás epizód készül, amelyek forgatását késő tavasszal kezdik el New Yorkban. A sorozat folytatását a három színésznő is megerősítette vasárnap az Instagramon.

A Szex és New York című sorozatot Candace Bushnell 1997-ben megjelent könyve nyomán indította el Darren Star. Az eredeti széria 1998-ban debütált az HBO csatornán, és 2004-ig hat évadot ért meg. A sorozat alapján két játékfilm is készült.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2537
szavazógép
2021-01-13: Magazin - :

Magyar színésznő a világhír kapujában

Stork Natasát a kontinens tíz ígéretes színésztehetsége között mutatja be a European Film Promotion február végén, miután a magyar színésznőt beválasztották az idei Shooting Stars programba. Az ifjú filmcsillagokat immár 24. alkalommal mutatja be a Shooting Stars program a nemzetközi filmszakmának. A háromnapos szakmai programot idén a járványhelyzetre való tekintettel online tartják meg – közölte a Nemzeti Filmintézet.
2021-01-13: Faluvilág - Kisgyörgy Zoltán:

Albisi útkereső

Valamiféle minitanácskozásra ültünk össze minap a kézdiszéki faluban, melynek múltja-jelene terhes a kihívásoktól. Bő fél évszázad futott tova 1968 óta, ötvenharmadik esztendeje lebeg felettük a községközpont Csernátontól való függőség, az albisi ember egyfajta teherként kezelte-kezeli ezt a viszonyt, és sorolja a település bajait-óhajait. Sok éve ígéretként hangzott el, hogy új ivóvízrendszert építenek, ezt követte volna a csatornahálózat és a sáros utcák aszfaltozása. Most pedig, a bajok tetejébe, ha még tovább esik a gyermeklétszám, megszüntethetik a helyi iskolát.