Alpesi síÚjabb versennyel emlékeznek meg

2021. február 19., péntek, Sport

A sepsiszentgyörgyi Alpin Sport Egyesület a sport iránt elkötelezett Dani Kinga előtt tisztelegve február 21-én, vasárnap emlékversenyt szervez. A sugásfürdői viadalra felnőttek és gyerekek egyaránt nevezhetnek.

  • Fotó: Facebook / Asociația Alpin Sport Egyesület
    Fotó: Facebook / Asociația Alpin Sport Egyesület

Rövid kényszerszünet után az elmúlt napokban az időjárás újfent kedvezett a téli sportok szerelmeseinek, így Sugásfürdő ismét teljes kapacitással várja a mozogni vágyókat, hiszen a kis sípálya mellett a hóágyúknak köszönhetően csütörtöktől már a nagyobbik pálya is siklásra alkalmas. A megfelelő körülmények adottak, a hatodik Dani Kinga-emlékversenyen pedig idén is összemérhetik tudásukat a sízni vágyók, akik 8.30 és 9.30 között iratkozhatnak a helyszínen, a megmérettetés pedig 10 órától veszi kezdetét. Természetesen gyerekek és felnőttek is iratkozhatnak, akiket a szervezők tizenkét különböző korcsoportba sorolnak. A nevezési díj 5 lej gyerekeknek, 10 lej felnőtteknek.

„Kinga tagja volt az alpesisí-csapatnak, majd az Alpin Sport Egyesület alapításában is oroszlánrészt vállalt. Igazán lelkes és sportszerető volt, akit ráadásul méltán nevezhettünk jó barátnak és segítőkész embernek. Az emlékverseny megszervezésével szeretnénk hagyományt teremteni és minden évben méltóképpen megemlékezni. A hétvégére felmelegedést jeleznek a meteorológusok, viszont éjszaka fagypont alatti hőmérséklet lesz, ami a verseny szempontjából mindenképp biztató. Reméljük, hogy minél több gyerek és felnőtt kedvet kap egy kis mozgásra, és sikerül egy jó hangulatú versenyt szervezni” – mondta lapunknak Szőcs Imre, az Alpin Sport Egyesület versenyigazgatója.

A viadalt a Depo, a MultiNr., a Tribel és a D-Toys támogatja. Az Aplin Sport Egyesület partnerei a szervezésben a Sepsi ReKreatív és a Székelyek a magasban. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 522
szavazógép
2021-02-19: Sport - :

Grozavu: Az utóbbi időben elfelejtettük a győzelem ízét (Labdarúgás, 1. Liga)

Nehéz mérkőzésre számít a sorozatban öt döntetlent játszó Sepsi OSK vezetőedzője. A csapat szombaton 17 órától az Academica Clinceni ellen lép pályára a sepsiszentgyörgyi stadionban az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában.
2021-02-19: Sport - :

Focșani-ban játszik a KSE Futsal (Teremlabdarúgás, Román Kupa)

A koronavírus-járvány miatt négy helyszínen, négy buboréktornán rendezik meg a teremlabdarúgó Román Kupa tizenhatod- és a nyolcaddöntőinek mérkőzéseit, a céhes városbeli KSE Futsal csapata Focșani-ban harcol a sorozat négyes döntőjébe jutásért.