Elhalálozás

2021. február 23., kedd, Elhalálozás

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a kovásznai özv. HEGYELI ANNA (szül. CSOMA) életének 89. évében elhunyt.
Temetése február 24-én 14 órakor lesz a kovásznai ravatalozóháztól a helyi temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
1116350

Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. 
Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni akarunk, felnézünk az égre. A csillagok között utazol tovább, ott várj ránk, ha időnk lejárt.
Hatalmas és mérhetetlen fájdalommal tudatjuk, hogy a drága, jóságos édesapa, nagytata, testvér, apatárs, keresztapa és rokon, a nagyborosnyói születésű sepsiszentgyörgyi id. VARGA MIHÁLY súlyos betegség után 80 éves korában, özvegységének 16. hónapjában visszaadta lelkét Teremtőjének.
Utolsó földi útjára 2021. február 24-én 13 órakor kísérjük a közös temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4320715

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy unokatestvérünk, LŐRINCZ JÓZSEF CSABA, a textilgyár egykori mérnöke, az öntöde létrehozója életének 78. évében a németországi Lengerichben csendesen elhunyt.
Emléke legyen áldott.
A Kovásznay család
4561/b

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy MÁTHÉ GYULA életének 81. évében 2021. február 19-én elhunyt.
Temetése február 23-án 14 órakor lesz az alsócsernátoni ravatalozóháztól.
A gyászoló család
1116344

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata, após, rokon, a sepsiszentgyörgyi SZŐCS ANDRÁS, az IGO volt sofőrje életének 83. évében  csendesen elhunyt.
Temetése 2021. február 24-én 13 órakor lesz a szemerjai régi temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával a sírhelynél.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
A gyászoló család
4320693

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy az egyetlen, szeretett gyermekünk, ifj. SZABÓ ZOLTÁN 25. életévében tragikus körülmények között hirtelen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2021. február 24-én 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a nagyajtai református temetőben.
Örök álmát angyalok őrizzék.
A gyászoló család
4320705

„Valaki végképp elmehet / őrizd meg emlékét, és el ne feledd, / így majd veled lesz mindig, lelke szabadon száll, / vár a túlsó parton, hol nincsen határ.” Megrendülten vettük tudomásul, hogy volt osztálytársnőnk, KÓNYA TÜNDE (KERESZTES) földi hivatása hirtelen véget ért. Pihenésed legyen csendes, emléked áldott.
Az 1974-es mikós véndiákok
4320712

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata, dédnagytata, testvér, rokon, jó barát, a kilyéni születésű kökösi KISS JÁNOS életének 86., házasságának 50. évében elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2021. február 24-én, szerdán 15 órakor a kökösi ravatalozóházból a szotyori temetőben helyezik örök nyugalomra.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
A gyászoló család
1337


Részvét


Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak volt kollégánk, PAPP ZOLTÁN  elhunyta miatt érzett  fájdalmában.
A Háromszék  munkaközössége
H.

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak IZSÁK FERENC, Kovászna megye első főtanfelügyelőjének elhunyta alkalmából. Szakértelme, elhivatottsága és embersége előtt tisztelegve őrizzük emlékét.
A Kovászna Megyei Tanfel­ügyelőség munkaközössége
143


Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak volt tanárunk, IZSÁK FERENC elvesztése miatt érzett fájdalmában és vigasztalódást kívánunk.
A sepsiszentgyörgyi volt 2-es számú Líceum 1965-ben végzett diákjai
4320704


Megrendülten értesültünk IZSÁK FERENC tanár, a Székely Mikó Kollégium egykori igazgatójának elhunytáról. Kiváló szakmai tudás, pontosság és igényesség, alázat és szeretet vezérelte egész pedagógusi és vezetői pályáján. Munkáját mércének tekintjük, emlékét megőrizzük. 
Főhajtással búcsúznak a kollégium jelenlegi és nyugdíjas dolgozói.
4320702


Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak szüleik, IZSÁK FERENC és SÁRIKA fájdalmas  elvesztése miatt.
A Drăgan család
4562/b

 

Köszönet


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a szotyori KÁDÁR FERENC temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család
4320696


Megemlékezés

 

Az idő múlik, telnek az évek, de emléked elkísér egy életen át. Fájdalommal emlékezünk a sepsiszentgyörgyi FEKETE LAJOSRA halálának negyedik évfordulóján. 
Emléke legyen áldott.
Szerettei
4320714

Fájó szívvel emlékezünk a feldobolyi NAGY SÁNDORNÉ KISS IRMÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4320690


Az idő elszáll, elmúlnak az évek, de szívünkben örökre megmarad fájó, szép emléked. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a kilyéni JOBB JÁNOSRA halálának 5. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4320679


Szívünk minden szeretetével és melegével emlékezünk PATAKI IMRÉRE halálának 13. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4320692


Alig kezdtük meg az évet, egy hideg nappalon hirtelen elmentél, el sem búcsúztál, szótlanul itt hagytál, és oda mentél, ahová annyira vágytál. 
Szomorú szívvel emlékezünk VERES ANNÁRA  (szül. BILIBÓK), akit ma hat hete kísértünk utolsó földi útjára. 
Hiányodat mindennap érezzük, melyet nem pótol senki, fájó sebeinket nem gyógyítja semmi. Köszönjük, hogy a miénk voltál és minket szerettél. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. 
Emlékeznek mindazok, akik ismerték és szerették.
4320695

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 533
szavazógép
2021-02-23: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

TÁNCHÁROMSZÉK TÁNCEGYÜTTES. A Táncsétány, a táncegyüttes alakulásának harmincadik évfordulójára készült produkció (koreográfusok: Orza Călin, Melles Endre, Furik Rita, Tekeres Gizella, rendező-koreográfus: Ivácson László) február 24-én, szerdán 19 órától tekinthető meg Sepsiszentgyörgyön a Tamási Áron Színház nagytermében. Az előadásra jegyet vásárolni a központi jegyirodában lehet.
 
2021-02-23: Sport - :

Újra itthon játszik a Sepsi-SIC (Kosárlabda, Európa-Kupa)

Márciusban újabb nemzetközi mérkőzéseknek ad otthont a megyeszékhelyi Sepsi Aréna, itt rendezik meg a női kosárlabda Európa-kupa két nyolcad- és negyeddöntős buboréktornáját. A sorozat legjobb tizenhat csapata között ott van a frissen hatszoros Román Kupa-győztes Sepsi-SIC is, amely így hazai környezetben harcolhat a Final Fourba jutásért.