Három helyen dolgoznak

2021. február 24., szerda, Közélet

Pillanatnyilag három beruházás megvalósításán dolgoznak Sepsiszentgyörgyön és a közigazgatásilag hozzá tartozó falvakon – közölte Antal Árpád polgármester.

  • Albert Levente felvétele
    Albert Levente felvétele

Megkezdődött az Aréna melletti teniszpályák befödése, a szerkezet, az öltözők és a mosdók kialakítása, a személyi nyilvántartó hivatal Dózsa György utcai székhelyén a belső felújítás van folyamatban és haladnak a szotyori ravatalozóval is. (demeter)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 527
szavazógép
2021-02-24: Közélet - :

Csempészeket kaptak el

Bűnszervezet működtetésével és csempészettel gyanúsítanak tucatnyi háromszéki polgárt. A Kovászna megyei rendőrség tegnapi közleménye szerint az intézmény szervezett bűnözés elleni osztályának munkatársai, valamint a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) Kovászna megyei irodájának ügyészei hétfőn tizennégy házkutatást tartottak, majd tizenhárom gyanúsítottat bekísértek, közülük hármat 24 órára őrizetbe vettek, végül kettőt hatósági felügyelet alá helyeztek.
2021-02-24: Közélet - :

Megbírságolták, karanténba helyezték

Maszk nélküli férfit azonosítottak Kovásznán a zöldségpiac környékén hétfő délután a rendőrök. Mivel nem tudta igazolni magát, a rendőrségre kísérték személyi adatai megállapítására.