Csempészeket kaptak el

2021. február 24., szerda, Közélet

Bűnszervezet működtetésével és csempészettel gyanúsítanak tucatnyi háromszéki polgárt. A Kovászna megyei rendőrség tegnapi közleménye szerint az intézmény szervezett bűnözés elleni osztályának munkatársai, valamint a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) Kovászna megyei irodájának ügyészei hétfőn tizennégy házkutatást tartottak, majd tizenhárom gyanúsítottat bekísértek, közülük hármat 24 órára őrizetbe vettek, végül kettőt hatósági felügyelet alá helyeztek.

  • Fotó: DIICOT
    Fotó: DIICOT

A házkutatások során lefoglaltak 4611 doboz zárjegy nélküli cigarettát, 9750 eurót, 78 138 lejt és 14 mobiltelefon-készüléket. Az akcióban közreműködött a Brassó megyei rendőrség szervezett bűnözés elleni brigádja, a Kovászna megyei rendőrség bűnügyi, nyomozó és gazdasági osztálya, a rohamosztag, a csendőrség, a brassói regionális rohamcsendőrség, valamint a területi vámhivatal. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 532
szavazógép
2021-02-24: Közélet - Iochom István:

A Netpont kínálatában a Polyp Televízió (Kézdivásárhely)

Bekerült a Netpont helyi kábelszolgáltató kínálatába a Polyp TV, így a következő időszakban több felső-háromszéki község lakói is követhetik a helyi stúdió műsorait.
2021-02-24: Közélet - :

Három helyen dolgoznak

Pillanatnyilag három beruházás megvalósításán dolgoznak Sepsiszentgyörgyön és a közigazgatásilag hozzá tartozó falvakon – közölte Antal Árpád polgármester.