Elhalálozás

2021. február 25., csütörtök, Elhalálozás

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és munkatársai voltak az Andimed Kft.-nél, hogy a kézdivásárhelyi születésű BALOGH EDMOND (Öcsi bácsi) életének 72. évében 2021. február 23-án reggel rövid szenvedés után hirtelen elhunyt.
Temetése február 26-án 15 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi vártemplomi temetőben.
Részvétfogadás a temetés napján 14 órától.
Gyászoló, szerető özvegye és a rokonok
4320732

Részvét


Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki kollégánknak, Székely Bendegúznak és családjának édesapja elhunyta alkalmából.
A Mikes Kelemen Elméleti Líceum igazgatósága és munkaközössége
4320735


Köszönet


Ezúton szeretném megköszönni mindazoknak, akik édesanyám, INCZE MARGIT temetésén részt vettek, sírjánál megálltak és virágot helyeztek rá. Köszönöm a presbitérium tagjainak, hogy az énekükkel megtisztelték édesanyám utolsó útját. Ugyancsak szeretném megköszönni a Május 1. és Felszeg utcai szomszédoknak vigasztaló szavaikat.
A gyászoló család
4320740


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, IZSÁK FERENC temetésén fájdalmunkban osztoztak, valamint azoknak, akik sírjánál méltatták tevékenységét.
A gyászoló család
1116356


Megemlékezés


„Feledni valakit lehetetlen csoda, mert akit szeretünk, azt nem feledjük soha.” Megtört szívvel emlékezünk MÉDER IBOLYÁRA, akit hat hete kísértünk utolsó földi útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4320741


Örök szeretettel emlékezünk nagynénénkre, a berecki DIMÉNY KLÁRÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen békés, emléke áldott.
Szerettei
1116357


Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, minket és mindent, amiért úgy küzdöttél. A jó Isten áldja drága jó szíved, angyalok simogassák dolgos két kezed. Nem hagytál el minket, csak pihenni mentél, köszönjük, hogy éltél és minket szerettél. Fájó szívvel emlékezünk BENDE  ADALBERTRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük.
Lánya és fia
1116353


Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BOGDÁN ANDRÁSRA, aki 23 éve hagyott itt bennünket. 
Szeretete és emléke szívünkben örökké élni fog.
Özvegye, leánya és családja
4320703


Fájó szívvel emlékezünk a maksai BODI ANNA MARGARETTÁRA (szül. PÁNTI) halálának hatodik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4320725


Szeretettel emlékezünk id. MÁTHÉ ZOLTÁNRA, aki már 18 éve távozott közülünk. Emlékét örökre szívünkbe zártuk. Nyugodjon békében. Soha nem feledjük!
Szerettei
4320739


Egyetlen titka volt jóságos lelkednek, mosoly, hit és tiszta szeretet. Kegyelettel emlékezünk 2020. február 25-én, halálának első évfordulóján a mikóújfalusi özv. FODOR GYULÁNÉ SZTRÉZA MARGITRA. 
Emléke legyen áldott,  nyugalma csendes.
Szerettei
4320727


Elcsitult a fájdalom, marad az emlékezés és a szeretet. A halállal a létnek nem szakad vége, az élet csendesen megy tovább, de emléked elkísér egy életen át. Fájó szívvel emlékezünk özv. GÁL ZOLTÁNNÉ ÁBRAHÁM MARGARÉTÁRA halálának ötödik évfordulóján. Csak az idő múlik, feledni nem lehet, szívünk örökké őrzi emlékedet.
Szerettei
4320728


„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, / Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” 
Fájó szívvel emlékezünk az árkosi GELEI SÁNDORRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, fia, lánya és azok családja
4320730


Örök hiányát érezve emlékezünk a két éve elhunyt KUBÁT KÁROLYRA. 
Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerető családja
4320738
 

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 532
szavazógép
2021-02-24: Belföld - :

Tíz sárga megyéből nyolc erdélyi

Az előző naphoz képest kevesebb elhalálozást és súlyos beteget jelentettek, de valamivel több koronavírussal fertőzött személyt kezelnek kórházban. Február 24-én 34 364 teszt elvégzése alapján 3337 újonnan igazolt fertőzést vettek nyilvántartásba, amivel a járvány kezdete óta ismert esetek száma 788 048-ra emelkedett. Közülük 731 049 már gyógyultnak számít, kórházban jelenleg 7542-en vannak (79-cel többen, mint szerdán), 969 beteg állapota súlyos, őket az intenzív osztályon ápolják. Az otthoni vagy intézményes elkülönítésben tartózkodó fertőzöttek száma ötvenezerhez közelít, a karanténban levő kontaktszemélyek száma 53 ezerhez.
2021-02-25: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

ZENE
AZ IDEI HANGVERSENYÉVAD első sepsiszentgyörgyi koncertjére február 26-án, pénteken 19 órától kerül sor a Tamási Áron Színházban. A brassói Euterpe Szimfonikus Zenekar műsorán különleges összeállítás szerepel: Friedrich Gulda osztrák zeneszerző versenyművét követően Wolfgang Amadeus Mozart fúvószenekarra írt szerenádjával a klasszikus korszakba kalauzolják a közönséget.