Mentővel ütközött

2021. március 4., csütörtök, Közélet

Közúti baleset történt csütörtökön délelőtt 11-kor Kökösben. Egy hívásra igyekvő SMURD-mentő és egy személygépkocsi ütközött össze.

A mentő hang- és fényszirénája is működött, hisz súlyos esethez igyekezett. Az ütközés nyomán megsérült a kisautót vezető 24 éves hölgy és egy mentős, őket kórházba szállították ellátásra. A gépkocsivezetőket alkoholtesztnek vetették alá, egyikük sem fogyasztott szeszes italt. A rendőrök a kivizsgálást folytatják. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 207
szavazógép
2021-03-04: Jegyzet - Mózes László:

Az igazi Sugásfürdő (Kármentő)

Szeretem a sugásfürdői telet, jobban is, mint az ottani nyarat. Ám ennél lényegesebb, hogy most, az erőtlenedő fagyban újra felfedeztem a téli Sugásfürdő egyedi és szerethető arcát. Az emberi arcát.
2021-03-04: Belföld - :

Nem lankad a járvány

Nem mutat javulást a koronavírus-járvány tekintetében a kommunikációs törzs legutóbbi jelentése. A közzétett adatok szerint a közel 36 ezer feldolgozott tesztből 4271 esetben azonosítottak friss fertőzést, ami mindössze hét esettel kevesebb mint egy nappal korábban. Továbbra is magas azok száma, akik kórházi ellátást igényelnek, illetve még mindig ezer felett van az intenzív terápiára szorulóké. A törzs jelentése szerint összesen 98 a koronavírus-fertőzéssel összefüggésbe hozható elhalálozást jegyeztek az elmúlt 24 órában.