BirkózásArany- és bronzérem a Román Kupáról

2021. március 29., hétfő, Sport

Péntektől vasárnapig Pitești adott otthont a 14ؘ–16 év közöttiek, azaz a kadet korosztályú birkózók Román Kupa döntőjének, ahonnan a sepsiszentgyörgyi sportolók két éremmel, arannyal és bronzzal tértek haza.

A megyeszékhelyi Sepsi ISK hat sportolóval képviseltette magát az Argeș megyei viadalon, s a Kertész Dávid, Hatos Péter és Barabás György edzette csapatból Sere Barbara (69 kg) első lett, Delne Csaba (48 kg) ötödik volt, míg Bilibok Balázs (65 kg) és Kovács Kázmér (48 kg) hetedikként zárt. Mellettük Bilibok Szabolcs (60 kg) és Hosszú Szabolcs (55 kg) helyezés nélkül fejezték be a megmérettetést, mivel kiestek az első körben. A Mátéfi Árpád és Barabás György irányította Sepsiszentgyörgyi MSK-tól Orbán Lóránt (71 kg) nyakába bronzérem került, míg Andrei Rether (60 kg) hetedik helyen végzett. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 357
szavazógép
2021-03-29: Sport - :

Meglepetésvereség Kolozsvártól (Teremlabdarúgás, 1. liga)

A KSE Futsal csapata vasárnap meglepetésre kétgólos vereséget szenvedett a Kolozsvári Clujana együttesétől a teremlabdarúgó élvonal alsóházi rájátszásának utolsóelőtti fordulójában.
2021-03-29: Sport - Miska Brigitta:

Szurkolók jelenlétében több pontot szerezhettek volna (Labdarúgás)

Ilyés Róbert, a Sepsi OSK másodedzője úgy véli, a háromszéki klub azon csapatok közé tartozik, amelyek számára egyértelmű hátrány a szurkolók hiánya. A 47 éves szakember második idényét tölti a székelyföldi együttesnél, többek között az ellenfelek játékosainak elemzésével vállal meghatározó szerepet a piros-fehér mezes labdarúgók felkészítésében. A csíkszeredai tréner elmondta, a szezon végén a harmadik hely megszerzésével lennének elégedettek, amely lehetőséget kínálna számukra az európai kupaszereplésre.