Pierce Brosnan újabb szerepe

2021. március 30., kedd, Magazin

Dwayne Johnsonnal játszik együtt Pierce Brosnan a Black Adam című szuperhősfilmben – számolt be a The Independent online kiadása.

  • Pierce Brosnan. Fotó: screenrant.com
    Pierce Brosnan. Fotó: screenrant.com

A 67 éves Brosnan, aki korábban négy James Bond-filmben alakította a 007-es ügynököt, ezúttal Doctor Fate karakterét ölti magára. A DC képregényuniverzumban Doctor Fate az Igazság Társaságának alapító tagja. Brosnan csatlakozásáról Johnson számolt be a Twitteren.

A Black Adam további szereposztásában Aldis Hodge Sólyomembert, Noah Centineo Atom kapitányt, Quintessa Swindell pedig Ciklont játssza. A forgatás áprilisban kezdődik, a filmet Jaume Collet-Serra rendezi.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 357
szavazógép
2021-03-30: Magazin - :

Nehéz idők járnak az előadó-művészetekre (Helen Mirren Színházi világnapi üzenete)

A színház csodálatos, és addig létezik, amíg ember él a Földön – hangsúlyozza Helen Mirren angol színésznő a színházi világnapra megfogalmazott üzenetében, amelyet a Nemzetközi Színházi Intézet (ITI) felkérésére írt.
2021-03-30: Magazin - :

Orrspray és tabletta a koronavírus ellen

Újabb oltásformát, illetve gyógyszert tesztelnek a kutatók a koronavírus elleni küzdelemben: orrspray formájában beadható oltás kidolgozását vizsgálja az Oxfordi Egyetem, Izraelben tablettaként bevehető oltóanyagot tesztelnek.