KarateCél a motiváció fenntartása

2021. április 1., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Sport-All Sport Club karateszakosztálya a hétvégén rendezte meg a Sport-All Karate Liga második fordulóját. A járványhelyzethez igazodva kiötlötték, hogy egyéb lehetőség híján egyesületen belül teremtenek versenykörülményeket a legkisebb karatékáknak. A háromfordulósra tervezett sorozat célja a versenyrutin és a motiváció fenntartása.

A liga első fordulóját január 27-én, míg a másodikat március 27-én bonyolították le a Sepsi Arénában található karatetermükben, ahol közel 60 karatéka mérhette össze tudását. A rendezvény zárt kapuk mögött, az előírt fertőtlenítési és higiénés protokoll betartása mellett zajlott. A torlódás elkerülése végett a versenyzők kis csoportokra bontva bizonyíthatták rátermettségüket, míg a szülők online közvetítésen keresztül szurkolhattak.

Vass Hunor edző kiemelte, abban a szerencsés helyzetben vannak – ha lehet így mondani –, hogy a létszám lehetővé tesz egy ilyen házon belüli megmérettetést. A házi verseny második szakaszában Albert Ákos, Antal Gréta, Czofa Tamás, Fejér Balázs, Jankó Andrea, Kányádi Mihály, Király Károly, Olosz Panna, Péter Csiki Csanád, Porzsolt Boglárka, Pulugor András, Sajgó Anna és Sala Bíborka zárt az első helyen.

A háromszéki klub köszöni az állandó támogatóknak, hogy a jelenlegi helyzetben is partnerek: Orex, Simiro, Comerț-Ata, Maravet, Sport-Világ, Thermo Control, Twins Construct, Real Job Solution, Papo, Sebert Tehnologie, Volk Automobile, Tóth-Pál Zálogház. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 635
szavazógép
2021-04-01: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Húsvéti adománygyűjtés
A Gondviselés Segélyszervezet erdővidéki önkéntesei a közelgő húsvét alkalmával tartós élelmiszerekből álló csomagokkal segítik a nehéz körülmények között élő, erdővidéki többgyermekes családokat, szellemi és testi fogyatékosokat, kisnyugdíjas idős embereket.
2021-04-01: Sport - :

Hatodik lett a KSE Futsal (Teremlabdarúgás, 1. Liga)

A másodosztályban töltött három idény után a KSE Futsal csapata az idei szezonban ismét a hazai teremlabdarúgás élvonalában szerepelhetett, ám a céhes városiak nem igazából lehetnek büszkék mostani teljesítményükre, hiszen mindössze három győzelemmel és tizenhárom vereséggel a hatodik helyen zárták a 2020–2021-es 1. ligás küzdelemsorozatot. Folytatás ősszel, nagyon reméljük, hogy ugyancsak az első osztályban.