KarateVersenyrutint szereztek a legkisebbek

2021. április 22., csütörtök, Sport

A Sport-All Sport Club karateszakosztálya április 17-én szervezte meg Sepsiszentgyörgyön a Sport-All Karate Liga harmadik, utolsó fordulóját. A sorozat célja a versenyrutin és a motiváció fenntartása az utánpótláskorú sportolókban.

A megmérettetésre a Sepsi Arénában található karateteremben került sor, ahol közel 60 karatéka mérhette össze tudását. A rendezvény zárt kapuk mögött zajlott, csak a sportolók vehettek részt az előírt egészségügyi protokoll betartása mellett, kis csoportokra osztva, míg a szülők otthonról szurkolhattak gyermekeiknek az online közvetítést nézve. 

A házi verseny harmadik fordulójában Albert Ákos, Antal Gréta, Borbély Eszter, Czofa Tamás, Erzse Kertész Rebeka, Fe­jér Milán, Kányádi Mihály, Nagy Zsófia, Olosz Panna, Para Lőrinc, Péter-Csiki Csanád, Prezsmer Larissza, Pulugor András, Simon Stefánia és Vargha Zselyke végzett az első helyen. Vass Hunor kiemelte, külön említést érdemel két versenyző, Kányádi Mihály és Péter-Csiki Csanád, akik a Karate Liga versenysorozat mindhárom szakaszában első helyen végeztek, ezzel kiérdemelve az abszolút győztes címet és a vele járó óriás serleget.

A sepsiszentgyörgyi kara­tékák a folytatásban teljes gőzzel készülnek a magyar bajnokságra, amelynek májusban Budapest ad otthont. A Sport-All Sport Club karateszakosztálya köszöni az Orex, a Simiro, a Comert-Ata, a Maravet, a Sport-Világ, a Thermo Control, a Twins Construct, a Real Job Solution, a Papo, a Sebert Tehnologie, a Volk Automobile, a Tóth-Pál Zálogház és a Totalterm támoga­tását. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 707
szavazógép
2021-04-22: Sport - Tibodi Ferenc:

Újabb nemzetközi viadalon Incze és Axente (Birkózás, Európa-bajnokság)

A birkózók Budapesten megtartott európai olimpiai kvalifikációs tornája után a megyeszékhelyi Sepsi-SIC két sportolója, Incze Kriszta és Cătălina Axente ismét nemzetközi versenyen lép szőnyegre, ma a varsói Európa-bajnokság női viadalában lesznek érdekeltek. Incze ukrán, Axente orosz ellenféllel kezd.
2021-04-22: Sport - :

Visszaléptek az angol csapatok (Labdarúgás, Szuperliga)

Az Európai Szuperligában (ESL) részt vevő mind a hat angol Premier League-csapat hivatalosan visszalépett. A Manchester City volt az első klub, amely hivatalosan is visszakozott, a Chelsea másodikként jelezte szándékát. Ezt követően a másik négy csapat – az Arsenal, a Liverpool, a Manchester United és a Tottenham – is követte példájukat.