Labdarúgás, 3. LigaGyőzelemmel előreléphetnek a rangsorban

2021. április 23., péntek, Sport

Mindössze két forduló van hátra a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságból. Az 5. csoportban érdekelt háromszéki csapatokra idegenbeli és hazai mérkőzések is várnak az idényzárásig. A pontvadászat 17. körében a Kézdivásárhelyi SE szombaton 15 órától az Astra Giurgiu II. ellen lép pályára a Sinkovits Stadionban, míg a Sepsi OSK II. szombaton 17 órától a Plopeni vendége lesz.

  • Fotó: Tofán Levente
    Fotó: Tofán Levente

Igazán sűrű lett az 5. csoport mezőnye, ugyanis a második és a nyolcadik helyet elfoglaló csapatokat mindössze hat pont választja el. A háromszéki együttesek az előző fordulóban begyűjtötték a három pontot, így mindkettő előrelépett a táblázatban. A kézdivásárhelyi gárda a hetedik helyről várja a folytatást, ellenfele a nyolcadik Astra Giurgiu II. lesz, amely az odavágóban 3–0 arányú győzelmet aratott a felső-háromszéki csapat felett. A negyedik sepsiszentgyörgyi alakulat az ötödik Plopeni vendégeként játszik. Kulcsár László piros-fehér mezes legénysége az odavágóbeli gól nélküli döntetlenre győzelemmel válaszolna, amellyel dobogóra ugorhat.

A 17. forduló programja: * ma: Brassói Kids Tâmpa–Blejoi (17 óra), Székelyudvarhelyi FC–Barcarozsnyói Olimpic (17 óra) * szombat: Brassói SR–Brassói Corona (14 óra), Kézdivásárhelyi SE–Astra Giurgiu II. (15 óra), Plo­peni–Sepsi OSK II. (17 óra). (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 707
szavazógép
2021-04-23: Sport - :

Majdnem döntős a Sepsi-SIC (Női kosárlabda, Nemzeti Liga)

Felemásra sikeredett a háromszéki csapatok szereplése a női kosárlabda Nemzeti Liga rájátszásának tegnapi játéknapján, miután a Kézdivásárhelyi SE akadozó játékkal 79–70-re kapott ki a Bukaresti Rapidtól, a megyeszékhelyi Sepsi-SIC viszont magabiztos játékkal, egy újabb bajnoki címre hajtó csapathoz méltóan 96–31 arányú, fölényes diadalt aratott a Brassói Olimpia ellen.
2021-04-23: Sport - :

Két csapat maradt a Szuperligában (Labdarúgás)

A vasárnap életre hívott Európai Szuperliga (ESL) 12 alapító klubjából szerdára csupán kettő maradt elkötelezett. Már csak a Real Madrid és a Barcelona része hivatalosan a projektnek.