Felöntöttek a garatra

2021. április 27., kedd, Közélet

Zágonban, Gelencén, valamint Kézdivásárhelyen is ittasan furikázó autóvezetőket csíptek el a rendőrök a hétvégén. Zágonban még pénteken állítottak meg egy gépkocsit, melynek 65 éves vezetője alkoholgőzösen ült a kormányhoz.

A teszt során kiderült, hogy alaposan felöntött a garatra. Gelencén egy sofőr szombaton az ozsdolai és kézdialmási őrsök közös csapatába botlott, és mivel összefüggéstelenül beszélt, lebukott. Kézdivásárhelyen egy 44 éves férfit éjjel egykor állítottak meg az őrjáratozó egyenruhások. Őt is az alkoholos lehelete árulta el. Mindhárom férfi ellen ittas vezetés miatt indítottak vizsgálatot. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2873
szavazógép
2021-04-27: Közélet - :

Az árokban kötöttek ki

A Nagyajtát Miklósvárral összekötő úton történt balesethez riasztották vasárnap délután a baróti rendőröket.
2021-04-27: Máról holnapra - Mózes László:

Hurrá, iskola!...

Végre bejelentette a tanügyminiszter, hogy május 5-től folytatódik az oktatás. Noha már nagyon rég, március 25-én döntöttek a példátlanul hosszú, április 2. és május 4. közötti tavaszi vakációról, Sorin Cîmpeanu tanügyminiszter csak a tegnap erősítette meg, hogy a végzős évfolyamok kivételével a diákok jövő szerdától visszatérhetnek az iskolapadokba. A forgatókönyves korlátozások persze továbbra is életben maradnak, legalábbis eddig nem változtattak azokon.