Ütközés Bodzavidéken

2021. május 4., kedd, Közélet

Két kiskorú is megsérült tegnap Bodzaforduló környékén a 10-es országúton történt közúti balesetben. A rendőrség közlése szerint reggel kilenckor értesítették a városi őrsöt a balesetről.

Amint a helyszínen kiderült, két gépkocsi ütközött. Az egyik jármű utasai – egy 15, illetve egy 11 éves gyermek – könnyebben sérültek. Őket kórházba szállították. A két járművezetőt alkoholtesztnek vetették alá, ez negatív volt. Az eset kapcsán gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt vizsgálat indult. A hatóságok nem közöltek közelebbit a baleset okáról és körülményeiről. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 634
szavazógép
2021-05-04: Közélet - Iochom István:

Vége felé tart a felújítás (Karatnai római katolikus templom)

A torjai önkormányzat minden évben jelentős összeget különít el a helyi költségvetésből a magyar történelmi egyházak támogatására, templomaik karbantartására.
2021-05-04: A múlt hét - Kuti János:

Langyosodó viszony

Csak most jöttem rá, milyen szegényes ez a magyar nyelv. Tudniillik, nekünk mindenki, aki magyar, az magyar. A románoknak meg külön kifejezésük van a magyarországi magyarokra, akiket „ungur”-nak neveznek, és csak a romániai magyarokat magyarnak. (Ezek szerint mi lennénk az igazi magyarok?). És úgy néz ki, a magyarokkal nem is lenne baj, hiszen lám, még a kormány szekerének tolásába is beleállt az RMDSZ, bár az az igazság, hogy sok román politikus szerint az nem is a magyarok érdekeit képviseli, hanem az ungurokét. És bizony a magyarok szeretnék, ha a két ország viszonya valamelyest javulna.