Erdősítés papíron

2021. május 14., péntek, Belföld

Florin Cîţu kormányfő bejelentette, tájékoztatást kért a miniszterelnöki ellenőrző testülettől az Országnyi erdő program megvalósítását illetően.

  • Fotó: G4Media.ro
    Fotó: G4Media.ro

Tegnapi sajtótájékoztatóján a kormányfőt megkérdezték, hogy látta-e a Recorder oknyomozó riportját a tavaly meghirdetett erdősítési kampánnyal kapcsolatban, amelyből az derül ki, hogy nem ültették be facsemetékkel a környezetvédelmi minisztérium nyilvántartásában szereplő összes parcellát. Cîţu azt válaszolta, a riportot nem látta, de az üggyel kapcsolatos hírekről értesült, az ellenőrző testület következtetéseit pedig nyilvánosságra fogják hozni.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen lesz a járvány negyedik hulláma?eredmények
szavazatok száma 1029
szavazógép
2021-05-14: Belföld - :

Románia a teljes összeget lehívja (Nemzeti helyreállítási és ellenállóképességi terv)

Románia az uniós helyreállítási alapban rendelkezésére álló teljes összegre, 29,2 milliárd euróra fogja benyújtani a nemzeti helyreállítási és ellenállóképességi tervet (PNRR), amelyet a kormány előzőleg a parlamentben is bemutat – jelentette be tegnap Florin Cîțu miniszterelnök.
2021-05-14: Belföld - :

Árvíz Szatmáron

A tűzoltóknak szerdáról csütörtökre virradóan, valamint csütörtök reggel több Szatmár megyei gazdaságból kellett kiszivattyúzniuk a vizet. Nántű (Hurezu Mare) településen gumicsónakkal menekítettek ki három gyermeket, négy felnőttet, valamint háziállatokat.