Fiatal betörők

2021. június 10., csütörtök, Közélet

Hétfőn értesítették a nagyajtai rendőröket arról, hogy egy helyi kereskedelmi társaság székhelyére ismeretlenek hatoltak be június 4 – 7. között, és elloptak egy fémdetektort.

  • Fotó: digi24.ro
    Fotó: digi24.ro

A rendőrségi tájékoztató szerint a nyomozás során kiderült, egy 19 illetve egy 22 éves fiatalember a tettes: egy ablakot befeszítve jutottak be az épületbe, az általuk okozott kár értéke 3500 lej. Az ügyben lopás miatt indult kivizsgálás, a 22 éves fiatalt 24 órára őrizetbe is vették. (dvk)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2875
szavazógép
2021-06-10: Közélet - :

Fatolvajok

Erősdön és Hetében szerveztek összehangolt ellenőrzést kedden az előpataki és hídvégi rendőrörsök munkatársai az erdészeti bűncselekmények leleplezése érdekében.
2021-06-10: Közélet - Iochom István:

Háromszáz kilométer kerékpárút-hálózat épülhet

Háromszáz kilométer kerékpárút-hálózatot szeretnének építeni Háromszéken – jelentette be tegnap Fejér László Ödön. Az RMDSZ szenátusi frakcióvezető-helyettese beszámolt arról, hogy a héten a felsőházban elfogadták a kerékpárutak meghatározásáról szóló törvényjavaslatot – ennek ő volt az egyik kezdeményezője –, ez alapján épülhetnek majd az utak, a cél, hogy országszerte több ezer kilométeres hálózat épüljön.