Nincs koronavírusos fertőzött a kórházban

2021. július 7., szerda, Közélet

Tavaly március 21. óta – amikor az első koronavírusos megbetegedést igazolták az intézmény nőgyógyászati osztályán – szerdán először jelentette a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház, hogy nem kezelnek az új fertőzéssel összefüggésben egyetlen beteget sem.

  • Fotó: Albert Levente
    Fotó: Albert Levente

A kórház szerdai közleménye szerint jelenleg gyanús esetet sem jegyeznek, az elmúlt napokban az egyetlen pozitív teszteredményű beutalt páciens is elhagyta a kórházat, június 30. óta nem történt haláleset COVID-19-cel összefüggésben.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki a legfőbb hibás a kormányválságért?


eredmények
szavazatok száma 956
szavazógép
2021-07-07: Belföld - :

Hírsaláta

HAT NAP, ÖT RENGÉS. Tegnap délután 14.20-kor 4,1-es erősségű földrengést mértek Vrancea szeizmikus térségben, Buzău megyében – közölte az országos földfizikai intézet. A földmozgás 135 kilométeres mélységben következett be, epicentruma Brassótól 62, Ploieşti-től 74, Bukaresttől 127 kilométerre volt. Ebben a hónapban ez már az ötödik földrengés Románia területén, a tegnap délutáni volt a legerősebb. (Agerpres)
2021-07-08: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Elhalálozás

Isten vigasztaló szeretetéért könyörögve tudatjuk, hogy id. BERSZÁN ISTVÁN életének 92., özvegységének 6. évében rövid szenvedés után visszaadta lelkét teremtő Urának.
A temetési istentisztelet 2021. július 9-én 13 órakor lesz a középajtai református templomban, ahonnan utolsó földi útjára kísérjük a helyi temetőkertbe.
Koszorú helyett, kérjük, egy szál virággal adózzanak emlékének.
A koszorúmegváltást fel lehet ajánlani az egyházi épületek javítására.
Monda Jézus: „Én vagyok az út, az igazság és az élet: senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam.” (Jn.14:6)
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4642/b