Egészségügyi központ létesül

2021. szeptember 17., péntek, Közélet

Egészségügyi központot létesítenek Sepsiszentgyörgyön a Cigaretta utcában a Kovászna Megyei Út és Hídépítő Rt. felszabaduló telephelyén.

  • Az Út és Hídépítő Rt. székhelye. Fotó: Albert Levente
    Az Út és Hídépítő Rt. székhelye. Fotó: Albert Levente

A megyei önkormányzat tulajdonában levő cég mintegy háromhektáros ingatlanja átkerül a megye köztulajdonába. Az ehhez szükséges közel 9 millió lej rendelkezésre áll, a költségvetési törvényben az országos büdzséből biztosították. A Kovászna Megyei Tanács szerdai soros ülésén felhatalmazta Tamás Sándor elnököt az átvételi szerződés aláírására. Az útépítő vállalat telephelye a városból kiköltözik Mikóújfalu és Málnásfürdő közé. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki a legfőbb hibás a kormányválságért?


eredmények
szavazatok száma 163
szavazógép
2021-09-17: Kármentő - Kuti János:

Csempészek vagy terroristák?

Nem tudom, hogy amióta megtörtént a 2001. szeptember 11-ei támadás – amikor utasszállító repülőgépeket öngyilkos terrorista merénylők Amerikában két felhőkarcolóba és a Pentagon épületébe vezettek –, mi a szabály azokra a repülőgépekre, amelyek letérnek az előzőleg tervezett és jóváhagyott útról.
2021-09-17: Közélet - Fekete Réka:

Hangulatos kezdés

Ahol a Folker együttes muzsikál, ott kötelező a vidámság, a jókedv, ott sok a gyermek és a népzenét kedvelő felnőtt. Így volt ez tegnap este is a tizennegyedik sepsiszentgyörgyi Őszi Vásár és Kultúrszüret megnyitó rendezvényén az ’56-os emlékparkban (felvételünk).