Évente ismétlődő oltások

2021. december 3., péntek, Világfigyelő

A Pfizer amerikai gyógyszeripari vállalat vezérigazgatója szerint a belátható jövőben valószínűleg évente szükség lesz a koronavírus elleni oltások ismétlő dózisainak beadatására.

  • Fotó: MTI
    Fotó: MTI

Albert Bourla a BBC brit közszolgálati televíziónak adott, tegnap műsorra tűzött interjúban kijelentette: az évente ismételt oltásokra azért lesz szükség, mert várhatóan így lehet majd nagyon magas szintű immunvédelmet fenntartani a koronavírus ellen. Bourla érzelmektől fűtött hangon beszélt arról is, hogy az oltásokat övező ál- és rémhírek terjesztői őt és családját sem kímélik.

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 1012
szavazógép
2021-12-03: Világfigyelő - :

Karanténban az omikron miatt

Kéthetes karanténba helyezték a Róma–Cagliari repülőjárat egyik gépének mind a százharminc utasát, miután egyikük pozitívnak bizonyult a Dél-Afrikából terjedő szupervariáns miatt – közölték a szardíniai egészségügyi hatóságok tegnap.
2021-12-03: Közélet - Bokor Gábor:

Készülnek a télre Kommandón

Kommandón az esztendő felében, de legalább hat hónapig a tél, a hideg az úr. A hegyvidéki település rendkívüli éghajlata szükségessé teszi, hogy a lakosság, de az önkormányzat is időben felkészüljön a hideg időszakra. Elsődleges a tűzifa beszerzése, de azt is biztosítani kell, hogy az utak járhatóak maradjanak, bármilyen zordra fordul is az idő.