Női kosárlabda, Nemzeti LigaElmarad a Szatmár elleni rangadó

2022. január 14., péntek, Sport

A Târgoviște–Triumf Botoșani találkozó után a női kosárlabda Nemzeti Liga 15. fordulójának rangadóját, Sepsi-SIC és a Szatmárnémeti VSK közti, eredetileg szombat estére tervezett párharcot is elhalasztották, miután a Miguel de Jesus Lopez Alonso irányította határ menti együttesnél öt játékos pozitív koronavírustesztet produkált. A találkozót egy későbbi időpontban pótolják be a csapatok.

  • Fotó: Miska Brigitta
    Fotó: Miska Brigitta

Így szombaton csak négy mérkőzést rendeznek a női élvonalban, a háromszéki gárdák közül mindössze a Kézdivásárhelyi SE alakulatának szurkolhatunk, amely 16.30-tól az Alexandria vendégeként próbálja begyűjteni a győztesnek járó két pontot. Az előjelek jók, hiszen az alapszakasz odavágójában a két-fehérek 57–52-re diadalmaskodtak, az egymás elleni mérleget pedig 7–4 arányban vezetik a céhes városi lányok. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Tavalyhoz képest Ön szerint idén miként alakul a jövedelmi helyzete?
eredmények
szavazatok száma 588
szavazógép
2022-01-14: Belföld - :

Árkos és Dálnok vörös zónába került

A legutóbbi tájékoztatás óta 9884 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, 99-cel többet, mint egy nappal korábban – közölte pénteken a stratégiai kommunikációs törzs. Összesen 63 217 tesztet végeztek, ami azt jelenti, hogy a megvizsgáltak 15,63 százaléka bizonyult pozitívnak. Háromszéken kevés volt az új eset, de Árkos és Dálnok is bepirosodott, Kézdivásárhely pedig bekerült az 1 ezrelékes fertőzöttségi arányt meghaladó városok közé.
2022-01-15: Belföld - :

Tizenkét megye lett vörös

A legutóbbi tájékoztatás óta 10 062 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában – 178-cal többet, mint egy nappal korábban – közölte szombaton a stratégiai kommunikációs törzs. Az új eseteket 62 130 teszt elvégzése nyomán igazolták, tehát a megvizsgáltak 16,19 százaléka bizonyult pozitívnak. Háromszéken is egyre több a fertőzött.