Cselgáncs: Ezüstérem

2008. december 2., kedd, Sport

Nagyszerű eredménnyel búcsúztak novembertől a Nagy Mózes Sportklub cselgáncsozói: Varga Róbert (55 kg), Lukács Arnold (73 kg) , Benkő Zsolt (81 kg) — edzőjük Veres László —, mindhárman tagjai voltak az U/17-es korosztály országos bajnokság döntőjén indult Csíkszereda—Kézdivásárhely közös csapatnak, mely bajnoki ezüstérmet nyert.

A székely csapat 6—1-re verte Oneşti, ugyanennyire Câmpulung, majd 5—2-re Piteşti együttesét, s ezzel bejutott a bajnoki éremért zajló döntőbe, ahol Nagyszeben csapata volt az ellenfele. Fantasztikusan izgalmas, kemény, változatos és színvonalas küzdelemben a nagyszebeniek győztek, s fiainknak meg kellett elégedniük az ezüstéremmel. Sebaj, legények, az ezüst is szépen csillog. Gratulálunk.

*

Az U/15-ös korosztályú cselgáncsozók egy nyolcas csoportja Bákóban vendégszerepelt a December 1. Kupán. Eredményeik: Gajdó Tamás (34 kg) és Pál Rudolf (50 kg) bronz-, Jancsó Károly (50 kg) és Vitályos Alpár ( +66 kg) ezüstérmet nyert. (-ros)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 231
szavazógép
2008-12-02: Sport - Áros Károly:

Kézilabda: Mérlegen az MSC

A 2007—2008-as bajnokság kegyetlen vesszőfutást jelentett a politika áldozatává vált sepsiszentgyörgyi MSC női kézilabdacsapatának, hiszen a Szuperligába erőltetett együttes százszázalékos kudarccal zárta a bajnokságot, melynek végén kilenc játékos elhagyta a klubot.
2008-12-02: Sport - x:

Teke: Veres Gyula ezüstje

Az árkosi tekéző, Veres Gyula részt vett a marosvásárhelyi országos egyéni, páros és sprintbajnokságon. Egyéniben 5727 fával az előkelő 7. helyen zárt, a sprintszámban viszont a döntőig jutott, s ott ezüstérmet nyert. Gratulálunk! (á)