Kézilabda, ifjúsági III., leányokMásodik helyen a Nagy Mózes SK

2008. december 8., hétfő, Sport

A három Kovászna megyei csapatot felvonultató F-csoport újabb teremtornán jutott túl.

A hét végén Brassóban sorra került tornán a Kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub az alábbi eredményeket érte el: 27—13 a Sepsiszentgyörgyi Madison Travellel, 18—20 a Brassói Dinamóval, 27—6 a Székelyudvarhelyi ISK-val és 21—12 a Sepsiszentgyörgyi Kós Károly Iskolaközpont-ISK-val. Két teremtorna után első a Dinamo 15 ponttal, második a Nagy Mózes Sportklub 13 ponttal.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 231
szavazógép
2008-12-08: Sport - x:

Labdarúgás, IV. liga

Nagyon szerettünk volna egy nagy kiugrásról ― tudják, abból a középszerből vagy inkább szürkeségből, mely évek óta jellemzi megyénk labdarúgását ― írni, de nem tudunk. Nincs rá okunk. Igazi szakemberek nélkül készülgető, majd focizgató csapataink valósággal belesimultak az egyhangú középszerbe. A bajnokság hátteréből hiányoznak a duzzadt pénztárcájú támogatók, így aztán elmarad a fejlődéshez nélkülözhetetlen szakembergárda, a megfelelő munkafeltétel, a rendszeres edzésprogram, a várt utánpótlás-nevelés, ami ifi szinten fel-felcsillan, az a született tehetségek számlájára írandó, s kevésbé a munkáéra, a szaktudáséra.
2008-12-08: Sport - Áros Károly:

Sportnaptár (Magyarok az újkori olimpiai játékokon)

December 8. Harmincegy éve hunyt el Nagy Ernő vívó, a Los Angeles-i olimpián (1932) győztes magyar kardcsapat tagja. * Hatvankilenc éve született Csíkszeredában André Miklós, az innsbrucki téli olimpián (1964) 12. helyen zárt román jégkorong-válogatott tagja.