Keresik a sikeres fiatal vállalkozókat

2022. november 23., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A Junior Business Club immár 10. alkalommal kívánja díjazni azokat a fiatal vállalkozókat, akik 2021-ben kiemelkedő eredményeket értek el.

  • Fotó: Facebook / Junior Business Club
    Fotó: Facebook / Junior Business Club

A díjakat december 3-án a szervezet 13 éves évzáró ünnepségén adják át. A több kategóriába sorolt elismerésekre 35 év alattiak jelentkezhetnek akár személyesen, akár ajánlás formájában legkésőbb november 29-ig a juniorbusinessclub@yahoo.com e-mail-címre. Bővebb információkat telefonon is lehet kérni: 0751 790 537.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Mitől tart leginkább az elhúzódó háború kontextusában?


eredmények
szavazatok száma 2322
szavazógép
2022-11-23: Pénz, piac, vállalkozás - :

Segítsd a helyit!

Ezzel a mottóval szervez két találkozót az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával partnerségben.
2022-11-23: Pénz, piac, vállalkozás - :

Termeljen az olajmező

Államfői szinten fogadták Bukarestben a Neptun Deep gázmező kitermelési jogát birtokló osztrák OMV-Petrom vállalat egyik vezetőjét.