Felborult egy autó Barátoson

2023. január 20., péntek, Közélet

Felborult egy személygépkocsi Barátoson, a településen áthaladó országúton, pénteken reggel.

A balesethez riasztották a rendőrséget és a mentőket. A Kovászna megyei rendőrség közölte, az előzetes vizsgálat szerint egy személygépkocsi lesodródott az úttestről, és felborult. Vezetője, egy 20 éves nő megsérült, kórházba szállították. Közben alkoholszondába fújatták, a műszer nem érzékelte szeszes ital fogyasztását. A kivizsgálást folytatják. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2070
szavazógép
2023-01-18: Pénz, piac, vállalkozás - :

Szerezz használható szakmát! /X/

Sokan döntenek úgy felnőtt fejjel, hogy újra beülnek az iskolapadba, vagy azért, mert korábban olyan szakmát szereztek, amiben nem tudnak elhelyezkedni, vagy találnak ugyan munkát, viszont nem lehet belőle megélni.
2023-01-21: Sport - Miska Brigitta:

Háromgólos vereséggel kezdték az évet (Labdarúgás, SuperLiga)

A rossz kezdés megpecsételte a Sepsi OSK sorsát a Giulești Stadionban, egy ellentámadás és két szöglet elég volt ahhoz, hogy az FC Rapid húsz perc alatt eldöntse a mérkőzést. A sepsiszentgyörgyi csapat szünet után több helyzetet kidolgozott, azonban képtelen volt válaszolni Marko Dugandžić első félidőben jegyzett mesterhármasára, így 3–0 arányban kikapott a SuperLiga 22. fordulójában.