Baleset Málnásnál

2023. március 17., péntek, Közélet

Hárman megsérültek abban a balesetben, amely péntek reggel történt a 12-es országúton.

  • Fotó: Brassói regionális út- és hídügyi társaság
    Fotó: Brassói regionális út- és hídügyi társaság

A megyei rendőr-felügyelőség gyorshírében közölte, Málnásnál két személygépkocsi ütközött, ennek nyomán a két sofőr – egy 41, illetve egy 49 éves férfi – és egy utas, egy 18 éves fiatalember megsérült. Mindannyiukat kórházba szállították. A gépkocsivezetőket alkoholszondával tesztelték, a egyikük sem fogyasztott korábban alkoholt. (dvk)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2075
szavazógép
2023-03-16: Életmód - :

Harc a penész ellen /X/

A régebben épült családi házak, illetve lakások esetében gyakori probléma a penész kialakulása. Vannak olyan helyiségek, ahol makacs módon folyton megjelenik, és rendszeres vegyszeres tisztítást igényel. A penész kialakulásának több oka is lehet, amit - a hatékony kezelés és megszüntetés érdekében - ki kell derítenünk.
2023-03-17: Szabadidő - :

A különlegesen szép Tenerife pazar strandjai /X/

A Kanári-szigetek említése során rögtön szemeink elé tárul a napsütötte, homokos tengerpart képe és a ragyogó kék égbolt. Európa egyik legnépszerűbb úti célja kulturálisan és politikailag ugyan e földrészhez tartozik, de geológiailag az Afrikai-lemezen terül el.