A nap fotója

2023. március 31., péntek, Szabadidő
  • Kökörcsin a hóban Sepsiszentgyörgy határában. Fotó: Mózes László
    Kökörcsin a hóban Sepsiszentgyörgy határában. Fotó: Mózes László
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?

eredmények
szavazatok száma 546
szavazógép
2023-03-31: Szabadidő - :

Részeg kekszgombóc (Mit süssünk ma?)

Hozzávalók: 1 kg háztartási keksz, 25 dkg vaj, 25 dkg cukor, 1 üveg házi barackdzsem (kb. 28 dkg), 3 evőkanál kakaó, 50 ml rumeszenc, 30 dkg pálinkában áztatott meggy, kókuszreszelék, darált dió.
2023-03-31: Színház az egész világ - Nagy B. Sándor:

Véget ért, de folytatódik (Reflex5 – krónika 2.)

Véget ért a sepsiszentgyörgyi Reflex5 Nemzetközi Színházi Fesztivál első „felvonása”, de máris kíváncsian várjuk a másodikat, melyet két hónap múlva, május végén tartanak. Fontos produkciókat láthattunk az első modulon, melyeket közel 1500 néző követett figyelemmel, és a három részre osztott rendezvény ötlete is bevált a vendégek és szervezők szempontjából egyaránt. Az alábbiakban a három külföldről érkezett színházi előadással kapcsolatos benyomásainkat osztjuk meg önökkel.