A nap fotója

2023. május 4., csütörtök, Szabadidő
  • Tízórai a szabadban! Fotó: Albert Levente
    Tízórai a szabadban! Fotó: Albert Levente
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?









eredmények
szavazatok száma 323
szavazógép
2023-05-04: Szabadidő - :

Mit süssünk ma? (Habkönnyű sonkás-sajtos kifli)

Hozzávalók: 70 dkg liszt, 2 tojás, 1 dl natúr joghurt vagy kefir, 1 dl olaj, 2 dkg cukor, csipetnyi só, 1 dl tej, 5 dkg élesztő; a krémhez: 20 dkg margarin, 2,5 dkg só; a töltelékhez: 20 dkg vékonyra szeletelt sonka, 20 dkg reszelt sajt; 1 tojás a lekenéshez.
2023-05-04: Belföld - :

Hónapokig eltarthat az ítélet végrehajtása (Úzvölgyi katonatemető)

Nehézkes folyamat, ezért hónapokig eltarthat és a 2024-es romániai választási évre is kitolódhat az úzvölgyi katonatemető ügyében hozott végleges bírósági ítélet végrehajtása, mely a törvénytelenül felállított betonkeresztek lebontását rendelte el – nyilatkozta Kis Júlia kolozsvári jogász.