Baleset Bodzavidéken

2023. május 17., szerda, Közélet

Súlyos balesetet jelentettek Szitabodzáról kedden este 9 órakor.

A Kovászna megyei rendőrség szerdai közlése szerint egy furgon elütött egy ló vontatta szekeret a 10-es országúton, Szitabodza közelében. A 49 éves fuvaros megsérült, kórházba szállították ellátásra, ugyanakkor mintavételre, az esetleges alkoholszint megállapítására. A furgon vezetője nem fogyasztott szeszes italt. A kivizsgálást folytatják. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?

eredmények
szavazatok száma 345
szavazógép
2023-05-17: Máról holnapra - Mózes László:

Különnyugdíjakról Bukarestben és Brüsszelben

Bármennyire is hangoztatják az érintett politikusok, hogy megoldást keresnek a különnyugdíjak kényes kérdésére, megállapítható egyrészt, hogy sok beszéd szegénység, másrészt, hogy valójában időhúzásra játszanak.
2023-05-17: Szabadidő - :

A Diesel és a Gant ruháinak tartós vonzereje /X/

Akár a Diesel, akár a Gant márkát is nézzük, leírható, hogy két olyan klasszis világmárkáról van szó, amelyek nagyon régóta velünk vannak. Volt idejük ikonná válni, ezért sem véletlen, hogy a mai napig annyian rajonganak e két márka termékeiért.