Ballasztréteg a Csíki utca első szakaszán

2023. május 26., péntek, Közélet

Jól haladnak a Csíki utca korszerűsítésével, hétfőtől ugyanis megkezdődik a felújítás a Mező utca és az Oltmező úti kereszteződés közötti szakaszon.

  • Fotó: Sepsiszentgyörgy önkormányzata
    Fotó: Sepsiszentgyörgy önkormányzata

Mint azt Sepsiszentgyörgy önkormányzata ismertette, a munkálatok a négysávos út egyik felét érintik, így azok befejezéséig tilos lesz a parkolás az érintett szakaszon. Megjegyezték továbbá, hogy a gépkocsiknak lehetőségük lesz behajtani az Árkosi útra a Csíki utca irányából. Ugyancsak a jövő héten kezdik meg a Templom utca és a Romulus Cioflec utca közötti szakaszon a ballasztréteg elterítését, amelyet cementtel rögzítenek. Erre a frissen elterített stabilizációs rétegre legalább hét napig nem lehet majd ráhajtani, ezért kérik a környéken lakókat, tartsák szem előtt ezt, hogy gépjárműveikkel ne kényszerüljenek az udvarokon maradni. (dvk)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?

eredmények
szavazatok száma 345
szavazógép
2023-05-26: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Koncertekkel, tűzijátékkal ünneplik a megnyitást (Vidombáki repülőtér)

Több mint egymillió lejbe kerülő ünnepséget szervez a vidombáki repülőtér megnyitására a helybeli és a Brassó megyei önkormányzat: öt koncertre, légi bemutatókra és tűzijátékra várják az érdeklődőket.
2023-05-26: Belföld - :

Potápi Árpád János: Márton Áron püspökre is emlékezünk a pünkösdi lovas zarándoklattal

Márton Áronra is emlékeznek a hatodik alkalommal megszervezett, Csíksomlyóra tartó pünkösdi lovas zarándoklat résztvevői, amely idén felvette Erdély népszerű püspökének nevét – jelentette ki Potápi Árpád János tegnap Gyergyószentmiklóson.