Tragédia a csomakőrösi erdőben

2023. június 28., szerda, Közélet

Egy Csomakőrös környéki erdőben fakitermelési munkálatok közben életét vesztette egy 17 éves kommandói fiatalember.

  • Fotó: Bodor János
    Fotó: Bodor János

A munkabaleset hétfő délelőtt fél tizenkettő körül történt a zágoni magánerdészet kezelésében levő erdőrészen. A helyszínre érkező mentőcsapat már nem tudott a fiatalember életén segíteni, csak a halálát tudták megállapítani. A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint ügyész felügyelete mellett nyomozás folyik emberölés, valamint munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi intézkedések elmulasztása bűntette gyanújával. (b. j.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?













eredmények
szavazatok száma 1965
szavazógép
2023-06-28: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Bicikliszerelő pontok Sepsiszentgyörgyön

Fel lehet fújni a leereszkedett kerekeket és kisebb javításokat is el lehet végezni a Sepsiszentgyörgyön nemrég felszerelt kerékpárjavító állványoknál. Az önkormányzat által elhelyezett szerelőstandokkal a környezetbarát közlekedést kívánják előmozdítani.
2023-06-28: Közélet - Fekete Réka:

Vakációban is együtt a gyermekekkel (Bod Péter Megyei Könyvtár)

Száz évre visszamenő kalandozáson vesznek részt egy kisregény segítségével azok a gyermekek, akik ezen a héten a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Csodalámpa napközis táborában töltik a vakáció öt napját. Ez csupán a kezdete a könyvtár szünidős programjainak, amelyek célja a játékos olvasásnépszerűsítés, összehozni a könyvbarátokat azokkal, akiknek nem árt egy kis biztatás a betűk világa felé.