Elhalálozás

2023. augusztus 9., szerda, Elhalálozás

Megemlékezés
Fájó szívvel emlékezünk a baróti születésű baconi PESZTERNÁK ERZSÉBETRE halálának második
évfordulóján.
Emléke legyen áldott,
pihenése csendes.
Özvegye, négy gyermeke
és azok családja
4329776

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?

eredmények
szavazatok száma 345
szavazógép
2023-08-09: Pénz, piac, vállalkozás - :

Adottságainkat értékesíteni kell és lehet

Tusványos egyik panelbeszélgetésén Szabó Károly moderátor, a Visit Harghita alkalmazás ügyvezető igazgatója segítségével Sófalvi Szabolcs, Marosszentgyörgy és Gyerő József, Kovászna polgármestere, valamint Bíró Barna Botond, Hargita Megye Tanácsának turizmusért is felelős alelnöke azt a kérdést feszegette, hogy Székelyföld turisztikai desztináció-e. Mai rovatunkban a turisztikai települések és térségek vezetőinek  megállapításaiból szemlézünk.
2023-08-09: Közélet - Mózes László:

Zenével és lovaglással barátkozó gyermekek

Bő kéttucatnyi gyermek énekli az Örömódát, lelkesen, kisebbek és nagyobbak együtt, miután egy hetet töltöttek a Benedek-mezőn tartott lovas-zenés táborban. A tanultakat egy péntek esti műsorban mutatják be, majd jókora tábortűz mellett búcsúznak egymástól, oktatóiktól. Sportot és művészetet ötvözve a két sepsiszentgyörgyi kezdeményező, Szőcs Botond zongoraművész és Vitus Huba síedző társaikkal együtt másodjára szervezte meg ezt a különleges együttlétet ép testben ép lélek jeligével. Abban is hisznek, lesz folytatás, bíznak benne, egyre többen felismerik: a sport népszerűsítése mellett szükséges a művészeti oktatás erősítése is.