Elhalálozás

2023. augusztus 10., csütörtök, Elhalálozás

Elhalálozás
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, férj, édesapa, testvér, keresztapa, rokon, jó szomszéd, a szentivánlaborfalvi
születésű uzoni
BORDÁS CSABA LAJOS
51 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2023. augusztus 11-én, pénteken 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a szentivánlaborfalvi ravatalozóháztól a közös temetőben római katolikus szertartás szerint.
Részvétfogadás augusztus 10-én, csütörtökön 18 órától és a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
1118356
Fájdalomtól megtört szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a jó anya, nagymama, rokon, ismerős és jó szomszéd, a kisborosnyói születésű
sepsiszentgyörgyi
özv. HEGYI SÁRA
(szül. CSÍKI)
életének 83. évében
2023. augusztus 8-án rövid betegség után elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait augusztus 11-én 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a szemerjai ravatalozóháztól a régi református temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4329795
Megemlékezés
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a sepsikőröspataki SZINTE JÁNOSRA halálának 10. évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
Szerettei
4329791
Fájó szívvel emlékezünk a sepsikőröspataki RÁDULY MARGITRA halálának
4. évfordulóján.
Nyugodjon békében.
Szerettei
4329792

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2268
szavazógép
2023-08-09: Közélet - :

Görögországban segédkező tűzoltókat díjaztak

A megyei sürgősségi felügyelőség hat tűzoltóját díjazták a Rodosz szigetén és Nea Makri városa erdős területein eluralkodó pusztító tüzek leküzdésében tanúsított bátorságukért és erőfeszítéseikért.
2023-08-10: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

SIC Feszt Árkoson
Idén IX. kiadásához érkezett a SIC Feszt, amely augusztus 13-ig tart Árkoson a Szentkereszty kastély udvarán. Akárcsak az elmúlt években, most is tematikus sátrakkal, ismert előadókkal, családi nappal, koncertekkel várják a háromszéki fiatalokat. A SIC Feszt továbbra is az egyik legalacsonyabb árú fesztivál a régióban, ezt mutatják a jegyárak is: a helyszínen mindössze 50 lejbe kerül a napijegy. A fesztivál programja elérhető a FestivApp alkalmazásban is.