Ittas vezető balesetezett

2023. augusztus 30., szerda, Közélet

Megrongált négy parkoló autót egy ittas férfi az általa vezetett személygépkocsival hétfőn Kézdivásárhelyen.

A rendőröket kevéssel dél után riasztották, hogy baleset történt a Molnár Józsiás utcában. A helyszínelő közlekedésrendészek alkoholszondába fújatták a 38 éves vezetőt, akinek leheletében 1,39 mg/l szesztartalmat mértek – közölte a Kovászna megyei rendőrség tegnap. A sofőrt kórházba szállították mintavételre, nevére ittas vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2186
szavazógép
2023-08-30: Máról holnapra - Demeter J. Ildikó:

A nagy beismerés

Konstancán elvesztettük a bűnözés elleni harcot – jelentette ki Cătălin Predoiu belügyminiszter a rendőrség teljes átszervezését ígérve. Az utólagos kivizsgálás során ugyanis mulasztások, eljárásbeli hiányosságok, tévedések és hibák egész sora derült ki, vagyis az, hogy elejétől végéig rosszul működött az állampolgárok életének, épségének és javainak védelmére, illetve a törvények betartatására hivatott intézmény.
2023-08-30: Közélet - :

Közösségben nézhetjük a norvégiai mérkőzést

Közös szurkolásra hívja az érdeklődőket Sepsiszentgyörgy önkormányzata csütörtökön 19 órától: a Szabó Kati Sportcsarnokban óriáskivetítőn közvetítik az FK Bodø/Glimt–Sepsi OSK norvégiai mérkőzést, amelynek tétje az Európa Konferencia Liga csoportkörébe jutás.