Közösségben nézhetjük a norvégiai mérkőzést

2023. augusztus 30., szerda, Közélet

Közös szurkolásra hívja az érdeklődőket Sepsiszentgyörgy önkormányzata csütörtökön 19 órától: a Szabó Kati Sportcsarnokban óriáskivetítőn közvetítik az FK Bodø/Glimt–Sepsi OSK norvégiai mérkőzést, amelynek tétje az Európa Konferencia Liga csoportkörébe jutás.

  • Fotó: Facebook / Sepsi OSK
    Fotó: Facebook / Sepsi OSK

A közvetítésre a belépés ingyenes a szabad helyek függvényében – tudatja a városháza, amely szerint a Sepsi OSK sporttörténelmi teljesítmény előtt áll, hiszen először kerülhet egy európai kupasorozat főtáblájára. Az első, sepsiszentgyörgyi mérkőzés eredménye 2–2 lett, és a közlemény azzal a felhívással zárul, hogy szurkoljunk együtt minél többen csapatunknak. (demeter)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2266
szavazógép
2023-08-30: Közélet - :

Ittas vezető balesetezett

Megrongált négy parkoló autót egy ittas férfi az általa vezetett személygépkocsival hétfőn Kézdivásárhelyen.
2023-08-31: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kovásznai Városnapok
Augusztus 31. és szeptember 3. között tartják az idei Kovásznai Városnapokat.