Elhalálozás

2023. szeptember 1., péntek, Elhalálozás

Elhalálozás

„Küzdöttél, de már nem lehet, / a csend ölel át és a szeretet. / Csak az hal meg, akit elfelejtenek, / örökké él, akit nagyon szerettek.”
(Kosztolányi Dezső)
Isten akaratában megnyugodva, mégis fájdalommal telt szívvel tudatjuk, hogy a 92 évesen 2019. augusztus 2-án Montreálban elhunyt BAKA KÁROLY földi maradványait 2023. szeptember 2-án 13 órakor helyezzük végző nyugalomra Kézdivásárhelyen a római katolikus temetőben.
Emléke legyen áldott.
A gyászoló család
2224

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága, szerető és mindig mosolygós édesanya, nagymama, testvér, anyós, anyatárs, rokon, szomszéd, barát, a sepsibükszádi születésű sepsiszentgyörgyi KERESZTES PIROSKA (ROZÁLIA) 76 éves korában türelemmel viselt, hosszas betegség után elhunyt.
Temetése 2023. szeptember 2-án, szombaton 11 órakor lesz a sepsibükszádi alsó temetőben.
Virrasztás szeptember 1-jén, pénteken 19 órától ugyanott.
A gyászoló család
du.


Megemlékezés

„A búcsúszó, mit nem mondtál ki, elmaradt. Elmentél, de gondolatban örökké velünk maradsz.” Szeretettel és fájó szívvel emlékezünk az árkosi BARABÁS KLÁRÁRA  (szül. KURTA),  aki hat hónapja távozott 
szerettei köréből.
Özvegye, gyermekei és azok családja
du.

A múltba visszanézve valami fáj, valaki hiányzik, aki nincs már. Imádtad a családod, mindenkit szerettél, az volt a boldogságod, ha velünk lehettél. Beteg szíveddel is értünk aggódtál. Hogy egy édesanya, feleség, nagymama, anyós milyen drága kincs, csak az tudja, akinek már nincs. Fájdalommal emlékezünk a kilyéni KÖLCZE ÁGNESRE halálának hatodik hónapjában. 
Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló családja
4329962

Bánatos szívvel emlékezünk az illyefalvi születésű sepsiszentgyörgyi GÁL MÁRTÁRA (szül. KERTÉSZ), akit öt éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4329913

Minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Szeretettel emlékezünk a nagybaconi születésű sepsiszentgyörgyi OLÁH JÁNOSRA halálának negyedik évfordulóján. Emléke szívünkben örökre élni fog.
Szerető családja
4329942

Fájó szívvel, de megbékülve és kegyelettel emlékezünk a gelencei születésű sepsiszentgyörgyi BABÓS LAJOS építészre halálának tizedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Nem feledünk soha, mindig emlékezni fogunk rád, a segítőkészségedre, a jóságodra. 
Nyugodj békében.
Szerető gyermekei és családjuk
4329949

Akik elmentek, mindig velünk lesznek, szívünk zegzugában soha el nem vesznek, álmunkban jönnek, mi boldog könnyel kelünk, s tudjuk, mindig itt vannak s lesznek velünk. 
Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága szüleinkre, MAKÓ EDIT ÁGNESRE és MAKÓ SÁNDORRA haláluk negyedik évfordu­lóján. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Gyermekeik
4329958
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Idén négy választást rendeznek Romániában. Melyik a legfontosabb ön szerint?


eredmények
szavazatok száma 490
szavazógép
2023-08-31: Közélet - Bodor János:

Rajtol a városünnep, elmarad az autóverseny (Kovászna)

A huszonnegyedik kovásznai városnapok első műsorszámára ma este hat órakor a Kádár László Képtárban kerül sor, ahol dr. Kányádi Iréne művészettörténész, a Partiumi Keresztény Egyetem képzőművészeti tanszékének adjunktusa megnyitja Lovadi Kinga nagyváradi képzőművész egyéni tárlatát. A rendezvénysorozat hivatalos megnyitóját holnap 18 órakor tartja Gyerő József polgármester a főtéri színpadon. A beharangozott autóverseny megszervezését az illetékes szövetség biztonsági okokra hivatkozva nem engedélyezte, ezért a megmérettetés elmarad.
2023-09-01: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kovásznai Városnapok
Augusztus 31. és szeptember 3. között tartják az idei Kovásznai Városnapokat.