Alá kell írni a kérést

2023. szeptember 12., kedd, Gazdakör

Adrian Pintea volt APIA-vezérigazgató, jelenleg a mezőgazdasági minisztérium államtitkára közleményben hívja fel az idén APIA-s kérést letevők figyelmét, hogy a támogatási előlegek kifizetésének feltétele az aláírás.

  • Fotó: magyarnemzeti.hu
    Fotó: magyarnemzeti.hu

„Egyetlen kérvényező sem kaphatja meg az előleget, ha a kérés nincs aláírva, ugyanis ezzel vállalják azt, amit nyilatkoztak a tavasszal letett kérésükben” – közölte az államtitkár. A kéréseket szeptember végéig kell aláírni, elfogadják az elektronikus aláírást is. (i. p.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1297
szavazógép
2023-09-12: Gazdakör - :

Pályázati lehetőség iskoláknak

A Vidéki Beruházásokat Kifizető Ügynökség honlapján (afir.ro – Comunicare, Dezbatere publica menüpont) megtalálható a Mezőgazdasági líceumok infrastruktúrájának korszerűsítése nevű intézkedés ideiglenes pályázati tájékoztatója, melynek közvitája a napokban járt le.
2023-09-12: Közélet - Bodor János:

Termésnapok Papolcon

A zágoni önkormányzat – együttműködésben a Mikes Művelődési Központtal, a Mikes Kelemen Ifjai Egyesülettel és a helyi gazdaszervezettel – termésnapokkal egybekötött falunapokat tartott a hétvégén Papolcon. A kétnapos rendezvény betekintést nyújtott a helybeli gazdák megélhetésért folytatott küzdelmébe, munkájuk eredményébe, de szórakozásra és kikapcsolódásra is lehetőséget adott a falu lakói és vendégei számára.