Elhalálozás

2023. szeptember 20., szerda, Elhalálozás

Megemlékezés
Kegyelettel emlékezünk URECZKI ZOLTÁN ny. matematikatanárra halálának 25. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4330103
Az élet csendesen megy tovább, de a fájdalom elkísér egy életen át. Megvillan egy könnycsepp a szemünkben, nincs olyan nap, hogy ne
jutnátok eszünkbe.
Fájó szívvel emlékezünk
drága testvéreinkre, az uzoni
SZAKÁCS IRÉNRE halálának második évfordulóján és GÁLL ILDIKÓRA halálának 5. évében. Emléketek legyen áldott, pihenésetek csendes.
Testvéreitek
1118452
Szívünk mély fájdalmával és soha el nem múló szeretettel emlékezünk az egy éve elhunyt SZAKÁCS ZOLTÁN GYÖRGYRE. Adjon neki az Isten csendes pihenést, áldott emlékét szívünkben örökre őrizni fogjuk.
Özvegye és gyermekei
1118451
Fájó szívvel emlékezünk a mikóújfalusi születésű
id. SÁNTHA LAJOS MIKLÓSRA halálának 10. évfordulóján. Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, az azért van, mert szeretünk és hiányzol nagyon.
Emléke legyen áldott,
nyugalma csendes.
Szerettei
Székelyudvarhelyről
1118450
Itt hagytál mindent, amiért küzdöttél, elváltál azoktól, akiket nagyon szerettél. Fájó szívvel emlékezünk az illyefalvi születésű sepsiszentgyörgyi CSEREI KÁLMÁNRA halálának 21. évfordulóján.
Özvegye, Erzsébet,
lányai, Erzsike, Katika,
unokái, Doly, Pepi és Balázska
4330100

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2268
szavazógép
2023-09-20: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Tánc
A HÁROMSZÉK TÁNCEGYÜTTES ma nyitja meg új évadát; Sepsiszentgyörgyön a Háromszék Táncstúdióban 19 órától a Hazától hazáig előadás látható. Jegyek a városi jegyirodában kaphatók. Az előadást 21-én 19 órától a baróti közönség is megtekintheti, ingyenesen, a Városi Művelődési Házban.
2023-09-19: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Vigyáznak a diákok biztonságára

A sepsiszentgyörgyi helyi rendőrség és a Román Rendőrség munkatársai közösen felügyelik a megyeszékhelyi iskolák környékén a közlekedést, a diákok biztonságát.