Elhalálozás

2023. november 5., vasárnap, Elhalálozás

Fájó szívvel tudatja a család, hogy drága szerettünk,
HAVADTŐI JUSZTINA
életének 69. évében elhunyt.
Temetése 2023. november 6-án, hétfőn 15 órakor lesz a szemerjai új temetőben.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4983/b

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2087
szavazógép
2023-11-04: Sport - Miska Brigitta:

Gól nélküli döntetlent játszottak a Petrolul ellen (Labdarúgás, SuperLiga)

A Sepsi OSK szombaton hazai közönség előtt, gyengébb színvonalú, helyzetekben szegény mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott a közel másfél hónapja veretlen FC Petrolul Ploiești ellen a SuperLiga 15. fordulójában, így a sepsiszentgyörgyi csapat az alapszakasz odavágó-sorozatát a nyolcadik helyen zárta. A Prahova megyei együttest több mint 260 vendégszurkoló kísérte el a Sepsi OSK Arénába, akik a találkozó végén magyarelleness skandálásba kezdtek.
2023-11-06: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Színház
VENDÉGELŐADÁSOK. A sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncstúdióban ma 19 órától Bodies on the line – a Bukaresti Nemzeti Táncközpont (CNDB) vendégelőadása, rendező-koreográfus: Ioana Marchidan.