Az év fiatal vállalkozója

2023. november 8., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A Junior Business Club tizenegyedik alkalommal díjazza a kiemelkedő eredményeket elért fiatal vállalkozókat és vezetőket – áll a szervezet közleményében.

  • Fotó: JBC
    Fotó: JBC

Azon 35 év alatti fiatalokat keresik, akik sikeresek a gazdasági életben és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. Négy kategóriában osztják ki az elismerést: az év fiatal vállalkozója, az év női vállalkozója, az év felfedezettje és az év vezetője. Jelentkezni, illetve jelölni november 15-ig a juniorbusinessclub@yahoo.com e-mail-címen lehet. Bővebb információk: 0751 790 537.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2403
szavazógép
2023-11-08: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

Mire lesz jó a készpénzforgalom korlátozása? (Lázongnak a vállalkozások, visszakozna a kormány)

Elégedetlenkednek a vállalkozók a készpénzforgalom korlátozását is előíró jogszabály miatt – közölte tegnapi sajtótájékoztatóján Édler András György. A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke egyetért a vállalkozókkal és velük együtt teszi fel a hét végén életbe lépő törvénnyel kapcsolatban a kérdést: mire lesz jó ez a szabályozás? A nagy ellenkezés nyomán egyébként a kormány késznek mutatkozik visszakozni: tegnap délben Marcel Ciolacu miniszterelnök bejelentette: a legközelebbi kormányülésen felülvizsgálják a készpénzkorlátozással kapcsolatos előírásokat.
2023-11-08: Pénz, piac, vállalkozás - :

Kötelező gépjármű-biztosítás

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (RCA) árának korlátozását a piac megfelelő működését lehetővé tevő intézkedésekkel kell majd helyettesíteni, mert a biztosítások szabályozásának hiányosságai vezettek az RCA-piac válságához – jelentette ki a versenytanács elnöke.