Kézilabda, utánpótlásÉlvezték a játék örömét

2023. november 14., kedd, Sport

Az elmúlt hétvégén Szerző Árpád és a Sepsiszentgyörgyi Iskolás Sportklub 15. alkalommal szervezte meg a Vadász utcai sportteremben a Rotiş-Nagy Gabriela Kupa kézilabda-utánpótlástornát, amelyen 2011-ben született és kisebb lányok vettek részt. A vasárnap 43. születésnapját ünneplő, megyeszékhelyi születésű névadó ezúttal nem tudott hazautazni, viszont üzent a sportolóknak.

  • Szerző Árpád és csapata
    Szerző Árpád és csapata

A Szerző Árpád irányította megyeszékhelyi együttes egy győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen zárta a tornát. A Brassói Transilvania mindhárom mérkőzését megnyerve a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára állhatott, míg a Danubius Corabia a második, a Fogarasi VSK a negyedik helyen fejezte be a viadalt. A gólkirály Ilinca Crudu (Danubius Corabia), a legjobb kapus Maria Poparad (Fogarasi VSK), illetve a legtechnikásabb játékos Ruxandra Fodor (Brassói Transilvania) lett.

„Hasznos és kellemes torna volt, ahol a játékosok tapasztalatra tehettek szert és barátságokat kötöttek. A lányok és a nagyszámú közönség élvezte a játék örömét és az együtt töltött vidám perceket. Ez alkalommal készítettünk egy, a sportterem falára kifüggesztett hirdetőt, amely bemutatja a kiváló kézilabdázó, Rotiș-Nagy Gabriela által elért eredményeket” – fogalmazott Szerző Árpád, aki köszöni a Tribox Kft., a Babi Pékség, az Ariadne Kft., a Dió­szegi Pékség és a Cleanexpert Shop Kft. támogatását.

A Sepsi ISK csapata: Daria Vele, Natalia Roca, Bodó Janka, Incze Sophia, Adelina Cucu, Vári Hanga, Daragus Lilla, Szakács Júlia, Raluca Ipătioaei, Maya Vulpoi-Ștefan, Bartos Petra, Kakucs Delinke, Alessia Axinia, Maya Rusu, Maria Boancă, Soós Camelia, Mara Onofrei, Sofia Onofrei, Miriam Colțea, Farkas Lilla, Tóth Riana, Andra Coznean, Nistor Noémi, Mihoc Bernadett, Anastasia Petruș.

Eredmények: Brassói Transilvania–Fogarasi VSK 24–11, Danubius Corabia–Sepsi ISK 28–16, Fogarasi VSK–Danubius Corabia 8–31, Sepsi ISK–Brassói Transilvania 17–27, Sepsi ISK–Fogarasi VSK 19–12, Danubius Corabia–Brassói Transilvania 29–24. A végeredmény: 1. Brassói Transilvania 6 pont, 2. Danubius Corabia 4, 3. Sepsi ISK 2, 4. Fogarasi VSK 0. (miska)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2403
szavazógép
2023-11-14: Sport - :

Kézdiszentlélek könnyedén győzött (Labdarúgás, 4. Liga)

A megyei labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában Kézdiszentlélek hazai pályán sima győzelmet aratott Szentkatolna felett, míg a címvédő és listavezető Bardoc idegenben hozta a kötelezőt és Gelence vendégeként diadalmaskodott.
2023-11-14: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Színház
TAMÁSI ÁRON SZÍNHÁZ. A sepsiszentgyörgyi színház ma 19 órától és 15-én, szerdán 19 órától a nagyteremben Ivan Viripajev: Iráni konferencia című előadását játssza Bocsárdi László rendezésében. Korhatár: 16+, időtartam: 2 óra 30 perc szünet nélkül. Jegyek válthatók a központi jegyirodában és a biletmaster.ro honlapon.