Brit gépek járőröznek

2024. március 28., csütörtök, Belföld

A brit légierő hat vadászgépe érkezett négy hónapos járőrszolgálatra Romániába – tudatta tegnap a védelmi minisztérium.

  • Fotó: Facebook / Royal Air Force
    Fotó: Facebook / Royal Air Force

A Royal Air Force (RAF) és a román légierő gépeinek közös légtérvédelmi járőrszolgálata a reagáló és elrettentő képesség növelését, a román és a szövetséges légierők együttműködésének erősítését szolgálja – írta közösségi oldalán a védelmi tárca.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?

eredmények
szavazatok száma 1523
szavazógép
2024-03-28: Belföld - :

Hadat üzent a sárga csirkék ellen

A fogyasztók egészségét veszélyezteti a színezékkel „sárgított” csirkék forgalmazása – hívta fel tegnap a figyelmet a Facebook-oldalán az Országos Fogyasztóvédelmi Hatóság (ANPC) elnöke.
2024-03-28: Belföld - :

Sáros eső lehet

Szaharai port tartalmazó levegőtömeg érkezik Románia területe fölé. A porkoncentráció az ország délnyugati, déli és keleti régióiban magasabb – közölte tegnap az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM).