A nap fotója

2024. május 15., szerda, Szabadidő
  •  A tisztálkodás elengedhetetlen. Miska Brigitta felvétele
    A tisztálkodás elengedhetetlen. Miska Brigitta felvétele
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?

eredmények
szavazatok száma 1817
szavazógép
2024-05-15: Szabadidő - :

Mit süssünk ma? (Banános tekercs)

Hozzávalók – a tésztához: 6 tojás, 12 dkg porcukor, 1 ek. liszt, 2 ek. kakaó, 1 mk. szódabikarbóna; a krémhez: 3 dl tej, 4 ek. rétesliszt, 1 tojás, 14 dkg porcukor, 20 dkg margarin, 2 banán.
2024-05-15: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

Dinamikusan fejlődik a háromszéki turizmus

A tavaly őszi sikeres bálványosi konferencia után, ahol Székelyföld turisztikai esélyeit, lehetőségeit vitatták meg a szakemberek, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület és a Visit Covasna a háromszéki ágazat képviselőit hívta meg egy kisebb, ám közvetlenebb beszélgetésre a Székely Nemzeti Múzeum Bartók-termébe. Itt egyebek mellett az is kiderült, hogy a legfontosabb mutatókban az ágazat már jócskán túlszárnyalta a világjárvány előtti számokat, ám ahhoz, hogy  a turizmus a lehetőségek súlyához mérten legyen jelen a megye gazdaságában, még sok a tennivaló.