A nap fotója

2024. május 27., hétfő, Szabadidő
  • Irodalmi telefonközpont. Fotó: Albert Levente
    Irodalmi telefonközpont. Fotó: Albert Levente
Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?









eredmények
szavazatok száma 341
szavazógép
2024-05-27: Szabadidő - :

Mit készítsünk ma? (Piramis)

Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg vaj vagy margarin, 50 dkg darált háztartási keksz, 30 dkg porcukor, 4 kanál kakaó, 1 rumaroma, 2–3 dl hideg tea (amennyit a tészta kíván); a krémhez: 5 dl tej, 2 csomag pudingpor, 20 dkg margarin vagy vaj, 20 dkg porcukor, kerek háztartási kekszek az aljára.
2024-05-27: Közélet - :

Lapok közé zárt sanctuariumok (Bemutatták a Kézdi-Orbaiszék római katolikus templomai című könyvet)

Rengeteg érdeklődő jelenlétében május 25-én, szombaton mutatták be a lapunk munkatársai, Bartos Lóránt és Iochom István által közösen összeállított, Kézdi-Orbaiszék római katolikus templomai című könyvet a Lemhény és Kézdialmás közötti Szent Mihály-hegyi műemlék templomban. A kötet a környék katolikus templomait gyűjti össze egy gyönyörű album formájában, amely a kézdivásárhelyi Pro Press Egyesület és a sepsiszentgyörgyi Háromszék Vármegye Kiadó gondozásában jelent meg.