Ha hétfő, akkor minifociA Capitaly nyerte a Dorco elleni rangadót

2024. május 27., hétfő, Sport

A címvédő és listavezető Capitaly nyerte meg a 17. forduló előtt még második helyezett Dorco elleni rangadót a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság 17. fordulójában. A szebb napokat is megélt Mikósokk újabb vereségbe futott bele, legyőzője, az Új Fiúk alakulata pedig beküzdötte magát a középmezőnybe.

  • Fotó: Tibodi Ferenc
    Fotó: Tibodi Ferenc

Rangadóval, parázs mérkőzésekkel és sok góllal folytatódott a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság, amelynek 17. fordulóját egy tizennégy gólos találkozó nyitotta meg. A rangsor negyedik helyét elfoglaló Puskás ’87 tízet vágott az utóbbi időben sokat botladozó Trio Bodoknak, a győzelmével a második helyre előrelépő S&Z két góllal bizonyult jobbnak a Málnásnál. A Skála begyűjtötte idénybeli harmadik sikerét, miután sikerült felülkerekednie a sereghajtó Szemerja gárdáján. A kör derbijének számító, a Capitaly és a Dorco közötti találkozót a címvédő nyerte meg, diadalával pedig megerősítette első helyét a tabellán. A Dorcónak ez volt a szezonbeli második veresége, ami után lecsúszott a rangsor harmadik pozíciójába. A forduló zárómérkőzésén is tizennégy gól született: az Új Fiúk játékosai tizenkétszer zörgették meg a Mikósokk kapujának hálóját, és mindössze két találatot engedtek ellenfelüknek.

Eredmények: Trio Bodok–Puskás ’87 4–10, Málnás–S&Z 4–6, Skála–Szemerja 4–2, Capitaly–Dorco 2–0, Új Fiúk–Mikósokk 12–2, a Milan állt.

A rangsor: 1. Capitaly 45 pont, 2. S&Z 37 p., 3. Dorco 36 p., 4. Puskás ’87 30 p., 5. Málnás 27 p., 6. Trio Bodok 15 p., 7. Új Fiúk (69–88) 13 p., 8. Mikósokk (53–90) 13 p., 9. Skála 12 p., 10. Milan 11 p., 11. Szemerja 7 p.

A 18. forduló mérkőzései (ma, Szabó Kati Sportcsarnok): Mikósokk–Dorco (17 óra), Skála–Puskás ’87 (18 óra), Capitaly–S&Z (19 óra), Új Fiúk–Szemerja (20 óra), Málnás–Milan (21 óra), a Trio Bodok szabadnapos. (tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?









eredmények
szavazatok száma 337
szavazógép
2024-05-27: Sport - :

Két bajnoki érem és négy dobogós helyezés (Cselgáncs)

Nagyon eredményes hétvégén vannak túl a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói, akik két versenyen két bajnoki címet és négy dobogós helyezést zsebeltek be. A Veres László edzette fiúk ott voltak a sportiskolák számára kiírt országos bajnokságon, valamint a Szatmárnémeti Kupán is.
2024-05-27: Közélet - :

Elütöttek egy idős asszonyt az átjárón

Egy személygépkocsi elütött egy 73 éves asszonyt Sepsiszentgyörgyön, a Bánki Donát utcában a gyógyszertár előtti gyalogátjárón, hétfőn reggel.