Jogtalanul vezetett

2024. július 9., kedd, Közélet

Jogtalanul vezető autóst igazoltattak a baróti rendőrök Köpecen szombat reggel.

  • Fotó: Facebook / Poliția Română
    Fotó: Facebook / Poliția Română

Kiderült, az 52 éves brassói férfi jogosítványát forgalmi szabálysértésért korábban 60 napra felfüggesztették. Az ügyben bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak – közölte a Kovászna megyei rendőrség hétfőn. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Hol tervez nyaralni idén?

eredmények
szavazatok száma 1234
szavazógép
2024-07-09: Közélet - :

Községi úton is ellenőriznek

Rendszámtábla nélküli kisbuszra figyeltek fel Orbaitelek közelében a községi úton járőröző sepsiszentgyörgyi rendőrök szombaton délelőtt.
2024-07-09: Közélet - Bartos Lóránt:

A fekete ribizli ünnepe

Falunapokként is értelmezhető az a rendezvény, amelyet a fő szervező esztelneki községháza a fekete ribizli ünnepére keresztelt, ily módon is emlékeztetve: a településen egykoron nagy hagyománya volt e bogyós gyümölcs termesztésének. A kétnapos eseményen számos kikapcsolódási lehetőségre volt alkalom, ugyanakkor koncertek és előadások is elhangzottak.