Zene

2007. május 29., kedd, Mi, hol, mikor?
* A Kájoni Consort régizene-együttes holnap 19 órától a baróti református templomban a koncertezik.
v Kodály Zoltán születésének 125., halálának 40. évfordulója alkalmából a baróti művelődési ház nagytermében csütörtökön 16 órától megtartják az Erdővidéki Iskolák V. Dalostalálkozóját.
* A szervezők felhívják a közönség figyelmét, hogy a Bras­sói Filharmónia péntekre beharangozott gyermeknapi koncertje az elmaradt májusi bérletes hangverseny helyett lesz, jegyeket a szabadon maradt helyekre lehet váltani. A júniusi bérletes koncertet 22-én tartják.
Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2242
szavazógép
2007-05-29: Mi, hol, mikor? - x:

Színház

* A Marosvásárhelyi Nem­zeti Színház Tompa Miklós Társulata Ray Cloony Ket­ten a neten című vígjátékát ma 19 órától Baróton a művelődési házban mutatja be.
* Az Andrei Mureşanu Színház társulata szerdán 19 órától bemutatót tart Peter Shaffer BLACK COMEDY című darabjával. Rendezte: M. Chris Nedeea.
2007-05-29: Mi, hol, mikor? - x:

Szeretünk, Erdély — nyílt fotópályázat

A Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége ― együttműködve a Magyar Fotóművészek Világszövetségével ― nyílt fotópályázatot hirdet, hogy összegyűjtse és bemutassa az utóbbi öt esztendőben Erdélyben készült kortárs fotóművészeti alkotásokat.