MinifociGyülekező

2007. július 30., hétfő, Sport

A közelgő rajtra való tekintettel a szervezők kérik Sepsiszentgyörgy C-osztályos minifocicsapatainak képviselőit, hogy augusztus 3-án, pénteken 18 órakor jelenjenek meg a műgyepes pályán tartandó megbeszélésre. A találkozón egyetlen napirendi pont szerepel: a 2007—2008-as bajnokság.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1850
szavazógép
2007-07-30: Sport - Áros Károly:

Nagyszerűen szerepeltek leányaink a birkózó Európa-bajnokságon (Birkózás)

Hazatért a varsói ifjúsági II-es korosztályú Európa-bajnokságól a Mátéfi Árpád vezette román küldöttség, melynek három szentgyörgyi tagja is volt: Mihaela Munteanu (49 kg), Alina Popescu (65 kg) és Tatár Otília (52 kg). Nem üres kézzel jöttek. A román küldöttség három érmet hozott, ebből kettő a szentgyörgyiek érdeme. Íme a részletes eredmények:
2007-07-30: Sport - Áros Károly:

Mi marad a sportbarátoknak? (Periszkóp)

A megye labdarúgósportját lerendeztük már. A kézdiek kiestek a III. ligából, a zágoniak fura módon nem jutottak fel, az éppen csak bent maradt sepsiszentgyörgyiek, alapos mérlegelés után, nem vállalják a 2007—2008-as menetelést. Úgy döntöttek, nem kapkodnak, hagynak csapot-papot, s az alapokról kiindulva kezdenek építkezni, vagyis az utánpótlás-nevelésre fordítják minden figyelmüket, pénzüket, innen elindulva nevelik fel a város felnőttcsapatát, mely aztán megcélozza a felsőbb ligákban (III., II. liga) való szereplést.