LabdarúgásÚj egyesület alakult Sepsiszentgyörgyön

2007. augusztus 6., hétfő, Sport

A mélypontra jutott labdarúgásunk megtette első lépését a kikászálódás érdekében. Három volt labdarúgó: Ion Diaconu, Sebestyén Dénes és Marian Tudoran megalakították a Jövő (Viitorul) Sportegyesületet. Az egyesület 6—13 év közötti gyerekekre alapoz. Tehát egészen lentről kezdi építeni az alapot. A bázisa az Elektró-stadion lesz.

A munka jó menete érdekében az egyesület válogatót hirdet meg — hangsúlyozzuk: 6—13 éves gyerekeknek. Hétfőtől péntekig mindennap 18 órai kezdéssel, szombaton pedig már 9 órakor várják a jelentkezőket.

Bővebb felvilágosításért hívják az alábbi telefonszámokat: 0746 271 882 (Ion Diaconu) és 0745 812 337 (Marian Tudoran). Egy szebb jövő reményében jó munkát és sok sikert kívánunk az egyesületnek.

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 674
szavazógép
2007-08-06: Sport - Áros Károly:

Székelyföld Kerékpáros Körversenye (Kerékpározás)

Hargita és Kovászna megye tanácsa, a csíkszeredai városi tanács és polgármesteri hivatal, a Hargita megyei sportigazgatóság, valamint a Csíki Intersport SC közös szervezésében kerül sor augusztus 9-én a csíkszeredai egyéni időfutammal (prológgal) rajtoló, négyszakaszos Székelyföld Kerékpáros Körversenyre — tudtuk meg Csíki Andrástól, Hargita megye sportigazgatójától.
2007-08-06: Sport - x:

Bujdosó-serleg (Teke)

Fekete Attila, a kézdivásárhelyi tekepálya bérlője augusztus 10—12. között Bujdosó-serleg néven nyolcvandobásos egyéni tekeversenyt szervez. Nevezni a tekepályán lehet. (d.)