A magyar összefogásra

2009. május 21., csütörtök, Közélet

A Kereszténydemokrata Mozgalom (KDM) megyei szervezete üdvözli a magyar összefogást, s örömmel látja, hogy a jelöltek együtt kampányolnak, Kézdivásárhelyen és Sepsiszentgyörgyön az RMDSZ képviselői mellett ott volt Tőkés László európai parlamenti képviselő és Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, volt magyar miniszterelnök.

A KDM háromszéki aktivistái büszkék arra, hogy korábbi elnökük, Puskás Bálint révén ők már 2003-ban kezdeményezték az összefogást, ugyanakkor felkérnek minden háromszéki polgárt, hogy szavazzon a Magyar Összefogás listájára.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1807
szavazógép
2009-05-21: Közélet - x:

Kiábrándult államfő (Jegyzet) — Simó Erzsébet

Párizsban járt Traian Băsescu, munkalátogatáson, ahogyan reptéri nyilatkozatában is emlegette. Mind a gazdasági, mind a politikai tárgyalások gyümölcsözőek voltak — összegezte visszatérésekor az államfő.
2009-05-21: Belföld - x:

Hírsaláta

KISINYOVNAK NEM TETSZIK. Az EU-tól kér segítséget Moldova a kisinyovi megítélés szerint agresszív román politika semlegesítéséhez. Előzménye: Traian Băsescu múlt pénteken feleslegesnek nevezte, hogy Románia és Moldova egyezményt írjon alá a két ország közötti határról.